SchadenfreudeThoth Satılmıştır 👋👋
Knight Online0 Mesaj
●19 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Knight Online
- SchadenfreudeThoth Satılmıştır 👋👋
-
03-10-2019, 12:28:37Dilediğinizce konu altında boş yapabilirsiniz charin yeni sahibini tanımıyorum hayırlı uğurlu olsun KINALARI HAZIRLAYIN Birkac kişiye gonderme eklemek istiyorum icimde kalmasın ki kimseden lafımı cekmedigimi tanıyan herkes biliyordur Oncelikle zutunden haberi olmayıp Boş beleş olarak nitelendiren boş beleslere selam olsun biz bu zamana kadar buradaydık siz neredeydiniz? sesiniz kesildi aniden? Forumda hakkımda konu acıp ne iduğu belirsiz pk partysinde olabilmek icin 55dk telefon goruşmesinde değerli vaktimi alan arkadaş bizde zaten bencillere yer yoktu TUTUNAMAZSIN Ahde vefasi eksik karakteri zayıf lafta erkek icraatte prenses su pokemonlarinada selam arkamdan dilediğince atıp tutman serbest( HEPSİNİ BİLİYORUM) Birde şuna ozellikle vurgu yapmak isterimki VANDALİZM'in uzerine dağılan ortamdan bir ortam kurma cabası icine girmiş birkac kişi en ince detayına kadar herşeyi biliyorum zamanı geldiğinde şu iki sozumu hatırlayın sizlerde 1hepiniz birbirinizin cezasını birbirinize vereceksiniz 2 KATRANI KAYNATSANDA OLMAZ ŞEKER Son olarak 30TL nin aclarına, ikiyuzlulere,oyuna girerken beynini rafa kaldiranlara,egosu aklından buyuklere,beyin fakirlerine; oyun size kalsın dostluk insanlık bana Kufurler sizde kalsın anlayış bana Ego sizde kalsın mutevazilik bana Yalan size kalsın durustluk bana İkiyuzluluk sizde kalsın sadakat bana Birdaha hic oynamamak uzere elveda destan değil ELVEDA KNİGHT ONLİNE 👋👋 D.n. Post altında Boş yapmak serbesttir __________________