Charın ismi JacKDaNieLS.Human ırkından. şuanda 72 % 85 char satılana kadar 73 olur. [once reklamlar ] charı 61 % 25 iken satın aldım o zamana kadar koxp la kasıldı mı bilmiyorum [ama kasılmadığını solemişlerdi] o vakitten sonra % 0.01 experience si dahi koxp kullanılmadan bug yapılmadan kasılmıştır. kafasına report subject dahi atılmamıştır. char hic bir zaman scamm gibi olumsuzluklara karışmamıştır.kısacası ncs basmadan dahi oynayabilirsiniz [ki ben aldıktan sonra basmadım].itemlerini sayayım : shell +1 rebirth/str 12 set raptor +1 rebirth/70 totamic spear +1 rebirth/70 slayer +8/80 roc, amulet of str , ve gorev takıları , kasada str 9 takılar vs... spear defans ,clup defans dagger defans chıtınler. şuanda kasada trina ,md , ixb ve bir kac high class item daha var. 4 gunluk gold premiumu var[ daha da almam premium falan ]. satın alan arkadaşa daha onceki clickandbuy bilgilerini vereceğim ki başına bişi gelirse hakkını arayabilsin. KESİNLİKLE ANKARADAN SATILACAKTIR.[ alan kişi beni gorsun tanısın bilsin yerimi yurdumu gorsun ]TAKAS EDİLMEYECEKTİR NE BAŞKA BİR CHARLA NE GB İLE NE DE HERHANGİ BİR SERVARDA İTEM KARŞILIĞINDA.Oyunu malezyanın beta servarlarından bu yana oynuyorum her turlu kazığı daha once yedim o yuzden yok chara bir bakayım gibi tekliflerle gelen olursa kibar bir dille kufur ederim baştan soleyim . Benim universitem kardeşimin de seneye gireceği oss sınavından dolayı satma kararı aldık paranızı catır catır yiyecez. ilgili arkadaşlar icin msn adresimi ve telefon numaramı vereyim. [email protected] 05442460694 [not: chara fazla item koymadım oyle olunca fiyat cok oluyor ve satılmıyor ama ayrıyetten rof ,iron neck, tota+8 satılır]. __________________