Balyoz - hack -
Knight Online0 Mesaj
●15 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Online Oyunlar
- Knight Online
- Balyoz - hack -
-
03-10-2019, 12:27:17Arkadaslar hack yedİĞİmİ sanmiyorum. MesleĞİmİn gereĞİ gUvenlİk Onlemlerİm Ust dUzeyde. Sabah 05:30'a kadar pazardaydim. Ve 1 saat once karakterime girdigimde 15 gb para 4 parca +8 chtin dual +7 shard lar yoktu. DİĞer butun bankadaki hersey duruyor. Tanidik hatiri sayilir dostlarim sayesinde suC duyurusunda bulundum. Benim durumumda +18 +20 yaslardaki arkadaslarinda geliyordur fakat imkanlari sinirli oldgu icin ellerİnden birsey gelmediginden eminim.. Bu İŞİ takip edecegim. Gerekli sonuclardan sizleri bilgilendirecegim. ( Hack'lediklerini Sanmıyorum Cunki Knight Online Sitesinden Şifre Sıfırlama Yollamama Ragmen Mailime gelmiyor - hergun şifremi değiştirmeme ragmen Gerisini Siz Duşunun ) SaĞlik olsun dİyelİm. Ustte ( MesleĞİmİn gereĞİ gUvenlİk Onlemlerİm Ust dUzeyde.) yazdım Yaşı Ufak Arkadaşlar Anlamakta gucluk cekti sanırım. Bilgisayar Muhendisiyim - Avukatlık Burosunda Bilgi İşlemine Bakıyorum Şifreleme ve Pc girme Acısından Guvenlik Ust seviyede Dedim ) Umarım Cahil arkadaslara acıklayıcı olmustur. __________________