Merhaba arkadaşlara. Sizlere Alman Kurdu cinsi kopek hakkında bilgi vermeye calışacağım. Bu kopek ırkı sahibine son derece bağlı tam bir aile kopeği olmakla birlikte mukemmel bir bekci ve yakın koruma kopeğidir. Alman Kurdu kopekleri zeka bakımından diğer kopek ırklarından cok cok ustundur ve hemen eğitim alır.
Kucuk yaşlardan itibaren itaat konusunda eğitimlere başlaması gerekir.Bu kopeği alırken ozellikle iyi bir ureticiden almanız son derece onemlidir.Bazıları cunku cekingen yapıdadır ve huysuzluk yaparlar.Bu karakterde olanlar korku sebebinle ısırmaya eğilimlidirler.Yavruyu almadan once muhakkak ailesine anne babasına kopeğin bakmanızı oneriririz.Cezaya dayalı eğitim bu kopekler icin uygun bir eğitim yolu değildir.Aşırı şekilde zeki olduklarından dolayı bu kopekler her konuda başarılı olabilir.Coban kopekliği ayrıca koruma kopekliği ve polis, asker kopeği olarakta faydalanılan bir cinstir. Alman Kurdu son derece Populer olan Ulkemizde cok sık beslenen bir kopektir Alman Coban Kopeği.
Yukseklik Erkekde 60 – 65 cm
Yukseklik Dişide 55 – 60 cm
Kilo Erkekde 35 – 40 Kg
Kilo Dişide 35 – 40 Kg
Alman Kurdu ilk defa kopek besleyecek biri icin uygunmudur? Bu kopek cok fazla dominant karakterde bir kopek değildir ilk defa kopek besleyecekler tercih edebilir ama yinede tecrubeli sahipler en azından oncedende kopek beslemiş biri icin cok daha uygundur.
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Gündemdeki Konular - Haberler
- Evcil Hayvanlar
- Alman Kurdu hakkında detaylı bilgiler