selam hayvansever arkadaşlarım ve değerli buyuklerim,unv.oğrencisiyim.sizlerden bir konu hakkında fikir almak istiyorum,fikirleriniz paylaşırsanız sevinirim.
bende bir maymun hastalığı var cok seviyorum orumcek maymunları,yıllardır hep icimdedir bu sevgi,daha once kuş ve balık beslemiştim.şimdide deyim yerindeyse hayalimdeki maymunu buldum,evcil,oldukca bakımlı,giriş kartı var,sağlıklı aşılı,ev ortamında yetişmiş,30 cm boyunda,insanın icine sığabiliyor, wc eğitimli sevimli bir dost buldum kendime,sağlık konusunda da sorunu yok veterinere gosterdik,satacak olan arkadaşta onları kafesten kurtarmak ve cine karşı protesto uyguladığı icin,1 tane daha cok kucuk alıp eğitmek istiyor.
hayvan da saldırma vs kotu bişey hic goremedim,oldukca uysal,sevimli ve evcil,ben şahsen almak istiyorum bu baya bakımlı ve şrin olan dostumuzu,baya bilgi sahibi de oldum bakımı hakkında.
sizce ben ne yapayım,ve bu dostumuzdan besleyen varsa bakımı,ozellikleri ve dışarıda gorurlerse elimden alırlarmı bu konularda genel hakkında genel bilgi rica ediyorum...
not:afedersiniz şaklabanlık icin almayacağım alırsam,gercekten sevdiğim icin alıcam.gercektende bakacağım....
acilen duşuncelerinizi bekliyorum saygılarımla.