Japoooooon soyulmuştur.
Knight Online0 Mesaj
●26 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Knight Online
- Japoooooon soyulmuştur.
-
03-10-2019, 12:22:15selamun aleykum arkadaşlar karakterin itemleri kitliydi ve otp telefonumda kuruluydu, karaktere kendi bilgisayarım haric hic bir yerde giriş yapmamıştım.oyunu bırakmayı duşunuyodum bugun 4 saat once gold premium aldım itemleri acıp satmak icin fakat karakterimi soyan kişiler gold premium almamı bekliyorlarmış.buy pazar kurup yemek yemeye gittim donduğumde bilgisayarım kapalıydı oyuna girdiğimde karakterin soyulduğunu gordum. Lutfen benim adımı kullanıp para vb. şeyler isteyenlere inanmayın. Soyan kişinin dikkatine; sibertusu aradım bayram bittiği gibi carşamba gunu savcılığa suc duyurusunda bulunucam ve yaptığı hırsızlığın cezasını cekmesi icin şikayetci olucam. Emin ol ki bu işin peşini bırakmayacağım otp deki girişleri scrennledim kanıt olarak sunucam. Sonra evine arama kağıdı ile geldiklerinde abi abi diye ağlama. Son olarak giden itemler pek bişey olmasa da burda bi emek var 8 aydır bu sw de oynuyordum emeklerime yazık olmasına izin vermicem. +5 reb ds +8 priest chitin set priest full plate dd 25 iron set sse dual ve en acayibi royal key de gitmiş . __________________