Ya arkadaslar su acılan konulara bakar mısınız surekli Tbl Tbl sw ye gelmek isteyenler oluyor forumda bu bolume girince oyundan soyuyor 4 arkadas vazgecti bu nedir ya oyun oyunluktan cıkmıs tbl olmus dedıler . •Birbirine tbl demekten bıkmayan arkadaslar , birbirine surekli camur atan arkadaslar karsılıklı video alarak wideo atın ve gosterin olmadıgını tblnin boyle seyler ben sıkıldım artık tbl tbl surekli tbl muhabbeti yeter artık. •Birbirinize camur atmak yerine ws videoları 2ws2 videolari istiyoruz artık guzel konular bekliyoruz tbl tbl diye konular istemiyoruz lutfen. •Sw ye geldigimden beri 3 ay oldu kendıme yeteri itemler yaptım andreama indim uzaktan vuranlar mı desen , kanka tbl var bende ondan oyle vuruyorum diyenler mı desen neler var neler elimde ksc var videolar var ama atmıyorum cunku direk Cr ye bildiriyorum gercekten sizde direk bildirirsenız burda konu acmassanız sevinirim ve surekli guncelliyorsunuz bide biz artık tbl konusu yerıne ws videosu istiyoruz muhabbet konuları istiyoruz . ◘ARTIK BU TBL KONULARINA SON VERİLSİN .◘ __________________