Merhabalar oncelikle arkadaşlar

Kısaca once konudan bahsedeyim.

Bende hayvan korkusu var kedi,kopek,kuş,balık aklınıza ne gelir ise sadece nedendir bilmem sinek,bocek,arı bunlardan da hic korkmam elimin icine arı atsalar gene korkum olmaz.

Not = Hayvan korkularımı 1 den 10 a kadar puanlandıracak olursam. En az korktuğum 2 puan kopek. -- 3 puan balık -- 5 puan kuş -- 10 PUAN KEDİ. kedilerden fareden yılandan daha cok korkuyorum.

Tedavi amaclı bu yaz bir psikologdan randevu alıp seanslarla korkumu yenmeyi planlıyordum.

Bu akşam arkadaşlarla buluştuk yıllardır beni tanıyan liseden arkadaşlarım. Yine bir arkadaşımızın Ankara kedisi doğum yapacakmış 1 hafta 10 gune. yavrulardan birini sen al besle gibisinden tavsiyede bulundular.

3 kardeşiz sadece ben korkarım hayvanlardan başka evde korkan yok. Aileminde onayı var kedi bakmak icin.

Sizce ne yapmalıyım. Yeni doğmuş diye tam emin değilim ama korkmam gibime geliyor. Sonuc da dişi tırnağı olmayacak. Hatta bir arkadaşım;'' olum yavru kedi elin kadar diş tırnak yok Kafa mı atacak sana bir şey olmaz '' diyip cesaretlendirdi beni.

Neyse konuyu uzattım. Sizce hastahane de doktor tedavisi mi yoksa en cok korktuğum hayvan bakımı mı ?

Once doktor sonra hayvan sahiplenirsiniz demeyin nedeni ise universite oğrencisiyim şehir dışında. doktor a gitsem en az 6 ay suruyormuş seanslar. Seanslar bitince ben şehir dışında olmuş olurum hayvan sahiplenemem.

Ama hayvanı şimdi 10 gun sonra bakmaya başlarsam şuda şuphe uyandırmasın. Ben eylul ekim ayı gibi universiteye gitsem bile evde annem babam 2 de kardeşim var hayvanları hepside sever. Seve sevede ben yokken bakarlar.

Neyse fazlasıyla uzatmışım konuyu 3 gun boyunca bakarım durmadan forum a yorumlarınızı merak ediyorum.

SİZCE HANGİSİ ? Cevaplayan herkese teşekkurler.