JusticeArmy Clanı ve Janisary Hakkında
Knight Online0 Mesaj
●26 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Online Oyunlar
- Knight Online
- JusticeArmy Clanı ve Janisary Hakkında
-
03-10-2019, 12:14:34oncelikle justicearmy clanı memberiyim bu clanla ilgili birkac bilgiyi size aktaricam.. VARAN 1 : clan baskanımız olan janisary nickli karakteri 3 kuzen oynamaktadır clanda birbiriyle yada janisary ile akraba memberlar bulunmaktadir bu kuzenlerden cağatayin gecen hafta kral olmak istiyorum tarzında konu actigini gormuşşunuzdur krallik secimlerine bir haftadan az kaldi ve bu arkadaşlar itemlerini bozmaya satmaya calişiyorlar, anlasilmasin diyede başka uyelikten konu acmişlar http://www.frmtr.com/destan-p/549271...i-satilik.html link budur arkadaslar pazarda JanisaryMilitary nickli cari gorursunuz bu herifin sattigi itemler Janisary Nickli Karakterin İtemleridir.. Serveri birakacaklar hatta gecen hafta serveri birakiyoruz diyip krallik muhabbetine geri donmuşlerdi... arkadaşlarımız dostlarımız biraktirmadı ayagi yapmişlardi... Secimlerde Janisary nin kral olmasiyla beraber bu arkadaslar oyunu bırakacak clan dahil herşeyi satiliga cikardilar son bir vurgun yapip kacicaklar... konu linkini yukarda verdim clanlarından bircok kişi item ve karakter satiyor.. Lutfen Secimlerde Oyunuzu Janisarye Verip Oylari Bolmeyin Ardreamden Kral Cikacaksa bu kasayı soyacak biri degil event yapacak koxperlara karşi işlem yaptirabilecek oyun bilgisi olan gmlerin kral olunca kendine pm attigini sanan biri olmamali... VARAN 2 : JusticeArmy Clanının Npleri Npt ile yapilmiştir, Humanda Ve Orcta Npt karakterleri mevcut hatta suan hapiste karakterler yanliş hatirlamiyorsam 130k np var human karakterde ve hapiste, Npt ile İlk Royal Oldular Sistem Şoyleydi, Ust Clandan 7 kişi npt partylerde bulunup np kasiliyordu kasilan npler bagilaniyordu Tutorial clanından Hearts'te bunlardan biriydi neyse royal oldular pelerini aldilar Hearts'in arkadasları destana baslayinca Hearts Clandan Cikacagini Belirtip Cikti Royalleri Duştu... ReturnsQueen ve Hearts in elinde npt kscleri mevcut ardreamde cok defada dile getirdiler, inş bu konuya koyarlar bizlerde kral adayinin nasil npt yaptigini goruruz... NOT : Bende JusticeArmy Clanındayım Haksızlıga yada Dalavereye gelemem o nedenle ''ZALİMLER İCİN YAŞASIN CEHENNEM !!!'' diyerek sozleirimi noktaliyorum __________________