EziLenLer Hakkında Tespitler...
Knight Online0 Mesaj
●25 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Online Oyunlar Forumu
- Knight Online
- EziLenLer Hakkında Tespitler...
-
03-10-2019, 12:13:48oncelikle selanikli_pomak hakkında actigi konuya ithafen selanikli, seni kral secilse bile aday gostermemesi gerekir 1-) Adamın Her Sozunun Kscsini Cekmişsin 2-) zaten ergunede destek sozu vermiştin kscleri cikmişti 3-) ardreamde seni seven sayan senin sozunle iş yapacak olan birak 200 kişiyi, 10 kişi bile bulamazsin 4-) hele foruma takilanlardan hic bulamazsin 5-) oto boka konu acip forum pokeliginden başka bildigin bişi yok 6-) NoKoxpNoPedal diye clan acip illegal olan tek adamsın 7-) Clan isminde calinti zaten 8-) her zaman 12-13 yillik playerim diyorsun, adsl baglantisi 2004 de turkiyeye geldi 9-) Ares 2004 de acildi 10-) Matematik Zekan Sıfır 11-) BUYUK YAZİNCA Bİ BOK OLMUYOR BUNU ANLA ! 12-) yaşim buyuk diye ayak yapıyorsun max - 20 yaşindasin 13-) 20 yaşinda olup anana babana destek olacagina gunde 20 saat koda ve frmtrdesin. 14-) Değil kral royal bir clan baskanı bile olamazsin 15-) 2m ye luferde rez basiyorsun 2m para toplayan adamdan clan baskanı filan olmaz 16-) Tek Sucum Saglamlık mı diye konu aciyorsun ego tatmını icin foruma konu acma kardeşim 17-) sağlamsan zaten sana oyunda saygi gosterirler 18-) adanada conoların toplandigi mahallede oturuyorsun 19-) Tek Tebrik Ettigim Yonun Ottur,Haptir,Cakmak Gazidir, işlerine oyun sebebiyle giremiyorsun 20-) buyuk ihtimal hic arkadaşin yok sosyal hayatin zaten yok evden cikmayan birisin 21-) kendini gercekte var olmayan biri olarak gostermeye meraklisin 22-) Ağır Depresyon İlaci Kullanıyor Olabilirsin 23-) Clan Baskanlarına Pmler atip ally diye yalvariyorsun Ha Pelerin Olmuş Ha olmamiş ne farkeder ? 24-) Player Filan Degilsin Anca Pokesin Oyunla ilgili gram bilgin yok 25-) Forumda ve oyunda herkes senden şikayetci kalbin kirilmasin diye ses cikarmiyorlar... 26-) Buyuk İhtimal Anti Depresan Kullanıyorsun Yada Kullanmaya ihtiyacın var.. 27-)Herkes Bişiler Ekler gider senin karakterinde biri icin cok bile yazdim 28-) cemoparty : Ezilenl3r ağır şizofrensin 29-) EternalFreedom : adam konu aca aca unlu oldu. ciddi bir şekilde hastalığının olduğunu duşunuyorum. 30-) FaBiLisio : Gozune kestirdiğine camur atmaya calışan olmayınca gozune başkalarını kestiren (buna ornek ardreamda tutunamayıp baseye zıplamak tam uymasa da) 31-) ligarba1995 : Arkadaşın forumdaki konularını gorunce halime şukrediyorum ! 32-) surrender99 : hakkını yemeyelim nefes almadan konuşmada dunya şampiyonudur bi de amacı olsa konuşmalarının gam yemiycem. ts den niye banlandım diye duşunur insan biraz seni ts ye alarak zaten ts nin kızlığı neyse anlayan anladı. __________________