Oncelikle herkese merhabalar. Konuyu acmamdaki amac oncelikle gecen gun clanımızdaki bazı arkadaşların adı gectiği konuya acıklık getirmek ve Bilforsttaki kapışmalarımızı hazırladığımız video ile sizinle paylaşmak. Oncelikle gecenki konu icin clanımızdaki arkadaşlar adına mağdur olan arkadaşlardan ozur diliyorum. Surekli uyarıyoruz fakat insanoğlu bazen kendine yenik duşebiliyor. Arkadaşlara gerekli uyarı yapılmıştır. Fakat şunu belirtmek istiyorum. Konu GOZTEPE1925 clanı olunca konular cok cabuk acılabiliyor. Başkan ile konuşularak cozulebilecek konular hemen foruma duşuyor. Sağ olsunlar forumda da (ne yaptıysak artık) goztepe adı gecsin de kotu yorum yapayım diyen cokca duşmanımız var. Adımızı kendi clan uyelerimizin hataları da , bu forumda bekleyen yamyamlar da , clandan cıkmış veya satılmış welldone nickli karakter sahipleri de boyle birlik olarak kirlettik maalesef. İcimizde biraz bile oynayan biri forumda konuşulduğu gibi insanlar olmadığımızı bilir. “ACLIK” konusuna geldiğimizde ise evet czye ilk cıktığımızda gercekten itemlerimizi tamamlamak icin ac gibi davrandık. (Hırsızlık asla değil ).Oyle bir şey yapacak olsak en başta ben 2 ay once krallık yaptım. 12-13 gun vergileri 0ladım. Tum parayı premiumsuz 1de exp kasanlara dağıttım. Orada yapardım. Evet gece 4lere kadar 6 aydan fazla bir sure Saddam ile hf slotunu almak icin kapıştığımızı bilen bilir. Ama itemlerimizi tamamladıktan sonra gerektiği kadar para kasma konusunu itemi tamamlayan arkadaşlar icin 2. Plana geldi. Şuan itemi tam olsa da maalesef bazı arkadaşlarımız hırsına yenik duşebiliyor. Tekrardan adlarına ozur diliyorum. Ama clanımız genel olarak itemsizken item yapmak icin ac gibi davrandı. Peki ya şuan full + full ev araba parası charların dort gozle bf saatlerini beklemesi ? Zamanında bize 2 parti oynuyoruz diye Suriyeli diyenler şuan 1 kere slotu basılınca 4-5 pt birleşip gelmesi ? Yine bize Suriyeli diyenlerin Knight royal adlı etkinlikte ittifak yapıp pm blocklaması ? Biz acız da bunlar cok mu tok ? Bize olumsuz yorum atanlar arasında 6 char acıp gb calıp burada olumsuz yorum atan bile var. Tamam hatalarımızı soyleyin ama once herkes bir kendine bakmalı. Buraya insan gibi yazdım fakat biliyorum ki yorumlara hayvan gibi yorum atanlar olacak maalesef bunlar eğitilmez insanlar iflah olmazlar da ben yine de belirtmek istedim. Videoya geldiğimizde genelde bfdeki attığımız pklardan, kapışmalardan oluşuyor. Elimizden geldiğince bfye gelmeye devam edeceğiz. Bizi isiilion ile korkutan birkac arkadaş vardı. Videonun sonunda dediğimiz gibi azdan az coktan cok gider.Umarım beğenirsiniz . Şunu da belirteyim ; Şuanda serveri ele gecirdi denilen clanlardan once de GOZTEPE1925 clanı vardı onlardan sonra da olacak. Yeri geldi 5 kişi kaldık yeri geldi 30 kişi olduk. Bazen cok olduk bazen cok oldurduk. Bazen cok aktiftik bazen cok pasif. Bazen cok kızdık bazen de cok sevindik . Ne olursa olsun biz bu serveri seviyoruz. Ekibimiz birbirine bağlı. İşte bu yuzden dağılmayacağız. Beğenirsiniz veya kufur edersiniz fark etmez ama GOZTEPE1925 bu serverin bir değeridir. Herkese iyi seyirler.
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Knight Online
- Goztepe1925 clanı pk movıe ve gecen acılan konu hakkında
-
03-10-2019, 12:11:45