Buyuk Dolandırıcı kocabab4
Knight Online Ticaret0 Mesaj
●19 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- Dijital Alışveriş
- Account - Lisans - Item Satışı
- Knight Online Ticaret
- Buyuk Dolandırıcı kocabab4
-
03-10-2019, 11:51:49Merhaba arkadaşlar ben uzun yıllardır knight oynayan ve eski zamanlardan bu yana alım satım yapan birisiyim olympia serverında sattığım 80 warrior icin (KOCABAB4) nickli bir arkadaştan mesaj aldım. Once bir nicki inceleyin ne kadar da kendini buyuk gostermeye calışan bir liseli nicki değil mi ?. Neyse kandık ve telefon uzerinden iletişime gectik arkadaş bana kc nin bir kısmını once vericeğini sonra charın bilgilerini istediğini ve daha sonra kalan kc leri vericeğini soyledi. Konuşma tarzından uslubundan bir dolandırıcı olduğu belli degildi guvendim kc yi aldım bilgileri verdim ve geri kalan kcyi istediğimde bana hesaba erişim sağlayamadıgını soyledi ardından ben denedigimde ise hesabın id pw e posta ve otp sinin değiştiğini gordum... Clandaki arkadaşlara sorduğumda charın gun icinde surekli online olduğunu soyluyorlar benim bu durumdan cıkarmam gereken sonuc belli fakat sizi uyarmak istedim KOCABAB4 forum nickine sahip arkadaşla asla alım satım yapmayın iyi forumlar. __________________