Popmundo satılık karakter
Knight Online Ticaret0 Mesaj
●20 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- Dijital Alışveriş
- Account - Lisans - Item Satışı
- Knight Online Ticaret
- Popmundo satılık karakter
-
03-10-2019, 11:30:37Merhabalar, Yaklaşık 1000 gundur oynadığım, gercekten emek harcadığım hesabımı satmaya karar verdim. Kişisel sebeplerden dolayı oyuna yeteri kadar ilgi gosteremiyorum. Hesapta 3 yetenekleri full karakter vardır. Bir tane de Great Heist oyunu icin acılmış karakter vardır. Ana Karakter (Erkek) Puan : 865 Ozellikler: Cekicilik: Mukemmel Dış Gorunuş: Mukemmel Ses: Mukemmel Muzik Yeteneği: Mukemmel Zeka: Mukemmel Bunye :İyi Guc: Cok kotu Ustalık: Cok kotu Yetenekler Antikalar Cyberpunk Kıyafeti --------------------------------------5m Lady Go Go'nun Et Elbisesi-------------------------------2m Meksika Gureşi Kostumu-----------------------------------4m Palyaco Kostumu------------------------------------------5m Parmaksız Aşk ve Nefret Eldiveni-------------------------4m Piyano Desenli Kravat------------------------------------4m Super Kahraman Pelerini----------------------------------9m Visual Kei Kıyafeti --------------------------------------4m Bob Marley Tişortu----------------------------------------- 7m İlluminati Uyelik Nişanı----------------------------------- 5m Sıcak şarap -----------------------------------------------25m Bir Şişe Dom Melvinion-------------------------------------3.5m Kobe'nin Tılsımı -------------------------------------------18m Vahşi Yaşam İlk Yardım Cantası -----------------------------18m Harlem Milkshake x10----------------------------------------tanesi 10 m = 300m İmza Defteri -----------------------------------------------70m M203 Noob Tube ---------------------------------------------18m Sihirli Popo Sallama Şortu x2----------------------------------tanesi 10 m = 20m Elektroşoklu El Şakası Aleti -------------------------------15m Elimdeki antikaların ortalama değerlerini yazdım. 536m ediyor. Maddi durum Grubun icinde 60 m para vardir. Ayrica antikalarin toplam degeri 550-600 m dir. Grup jetlidir. Kredi durumu 675 kredi bulunmaktadir 2. Karakter (Kadın) Puan : 155 Ozellikler Cekicilik mukemmel Dış Gorunuş mukemmel Ses cok kotu Muzik Yeteneği mukemmel Zeka mukemmel Bunye cok kotu Guc cok kotu Ustalık cok kotu Yetenekler: Sarkilar Hali hazirda 46 tane yayinlanmamis sarkisi vardir. 3. Karakter (Kadın) Puan:20 Ozellikler Cekicilik zayıf Dış Gorunuş cok kotu Ses cok kotu Muzik Yeteneği mukemmel Zeka mukemmel Bunye cok kotu Guc cok kotu Ustalık cok kotu Yetenekler Herhangi bir sorunuz olursa cekinmeden sorabilirsiniz. Karakterin sirket lisansi dahi vardir. 360. Rock grubunda liderdir. Tekliflerinizi dinliyorum __________________