S.A DEĞERLİ ABİLERİM ARKADAŞLARIM 61 LWL BİR MAGEYİM 70E KASIP SADECE FARM YAPMAYA CALIŞICAM DC PREMİUMUM VAR GELELİM MEVZUYA DESTANDA OYNUYORUM YAKLASIK 10 GB PARAM VAR statları 112 int gerisi mp artanı hp olarak vericem stafı 70 olunca 7 ye basmaya calısıcam suanda elimde isimsiz staf var genelde delosda yada eslantta jr ft gibi yerlerde zevkıne farm yapmak ıcın bi karakter yapmak istiyorum Takılarda kararsız kaldım yardımcı olurmusunuz gbyı belkı bırazdaha arttırabilirim yuzukleri dual flame ring +3 aldım diğer takılarım yok belt olarak light belt of life +2 duşunuyorum 5 gb ( başka ne onerirsiniz) neck olarak genelde ep diyorlar old ep var iş yaparmı yada amulet of goddes +2 var 175m diyorlar ozellıklerı healt bonus 10 hp bonuz 170 mp bonus 100 ınt bonus 30 def 4 verıyor kupe olarak mage earing onerdiler 250m tanesi farklı ne alabilirim sizce uzerimde linean set +8 magıc power basılı set var bulabılırsem hp set de alacagım tanesi 10m zaten pek etkılemez degerlı goruslerınıze ıhtıyacım var saygılarımla __________________