Merhaba Arkadaslar Oncelikle Herkese Iyi Forumlar RealsFriend Kral Adayi SeeCoC0meBack/ SECO Bilindigi Gibi Krallik Secimleri Bugun Itibari ile Baslamis Bulunmakta Tum Clanlara Secim Surecinde Once Kendi Adima Ve Daha Sonra Clanimdaki Tum Playerlar Adina Basarilar Diliyorum. Bilindigi Gibi ortalama Olarak 8 aydan beri Destan Ardreamda Ben ve ekip Arkadaslarim Canla Basla Mucadele Etmekte..Senelerdir Krallar Genelde Cz den Cikmakta ve ardreamda ki olaylarla Pek Yakindan Ilgilenmemekte..Biz Diyoruz Ki Bu Ayda Kral Ardreamdan Ciksin.Bu Konuda Herkesin Elinden Gekeni Yapacagina Inaniyorum.Ben Kendi adima sunu soyleyebilirim ki Adil Bir secim ve Esit Adaletli Davranacagima Inaniyorum. PK ya cikmayacagim Zaten..sorunu Olan Arkadaslarimizda Gerek Pm yoluyla Gerekse RC yolundan bizzat birebir Kendim Ilgilencegim Ozellikle Ardreamda Bulunan TBL ve TREN arkadaslarla.. Esit Davranip Adaletli Olacagima Dair Siz Karus Halkina Soz Veriyorum.. RealsFriend Clan Leader / Kasim Ayi Kral Adayi SeeCoC0meBack/Seco Extra Olarak Su oyunda Allaha Cok Sukurler Olsunki Cok gusel Arkadasliklar Edindim Gerek yanima gelerek Hos Sohbet muhabbet Yaptigim Gerekse 1 saat hic kapatmadan telde gorustgm arkadaslar edindim..diyecegim su ki oyunda sahip Olabilicek Herseye sahip oldum.haziranda dugunum Var bilen bilir tek yapamadgim sey kral olmak..onuda zaten 1 ay yapip daha sonra istenilen kisiye devredecegim..Herkes Bilir ki paraya ihtiyaci Olan bi insan ve karaktere sahip dglm..aksine clanimdan yada samimi oldgm kisilere maddi konuda cok destek ckmisimdir..Benim Krallik parasiyla isim yok..geleni dagatacagim zaten guzel eventlar yaparak yeri gelir kendi paramdan da katarim Inanin Sorun dgl..Tek istegim SeeCoC0meBack'e o beyaz pelerini giydirmek..Herseyin Hayirlisi... VOTE FOR SeeCoC0meBack/ Seco __________________