Arkadaşlar ISultankanveran Ali 'nin hakkımda soylemiş olduğu Yalanları Ses Kayıtlı bir şekilde bir onceki konumda sizlerle paylamıştım. Bu konu Altında Gecmiştede 'de aynı şekilde yalan konularına verdiğim cevaplardan bir kacını paylaşıcağım. ISultankanveran Ali'nin hırs ve oyun ugruna aile meslek gibi değerleri gozetmeksizin neler yaptığını buyrun gorelim. Bir onceki konumda gercek yuzunu ortaya koyduktan sonra cep telefonumu arayak bu frm tr konularının luzumsuz olduğunu belirtti. Tarafıma yapmış olduğu hakaret ve yalanları ortaya doktukten sonra beni arayıp konuyu kapatırmaya calışmasının farklı bir amacı olduğunu biliyordum.Şimdide Frm tr uzerindeki Hesaptan bunları yazıyor arkadaş. Beyininde belli noktalarda arıza olduğunu biliyorduk ama sen kalan ve sağlıklı calışan kısmıda yakmışsın. Şimdi Yazmış Oldugu 3 şarta Gelelim Arkadaşlar. Ozur Metini Yayınlarsın diyor ? Hakkımda eşime ve mesleğime hic bir bilgisi olmadan bok atan yalan soyleyen kendisi benden ozur metni acmamı İstiyor ? Bahozun Borcunu teslim edersin diyor ? Bahoz Semih abinin bu ileri zekalı arkadasa vermış oldugu para ver yardım kendi soz konusu etmış oldugu 15 gb den kat kat ustudur. Ayrıca Benim Kendisine cektiğim Chas ve nts parasıda dahildir buna. Nahasielonun Clanımıza olan hakkı iddasını yaparsın diyor ? Nahashielo nun bilgileri bir zamanlar araları iyi olduğu icin kendisindeydi. Muhammet Charın parasını aliye gonderdi Ali karakteri satın aldı muhammete sadece ıd pas verdi. Geri kalan bilgiler kendisindeydi. Bunu zaten koymus olduğum ses kayıdında da eren kendisi soyluyor. Nezamanki pk da aLi kesildi tarafımızca kendisi Hakkı olmamasına rağmen parasını muhammetin odemiş olduğu karakterden ... Şifresini değiştirerek Muhammeten haksız yere 15 gb istemiş ve bilgileri o şekilde vermiştir. Kronosta Exp kasarken Paramuna Uzaktan Vuruyor Diye videomu Alıp frm tr ye k0xp diye koyan Isultankanveran Ali super zekasına.. zamanında da Oyunu oğretmıstım Warrior MAster 23 Sikilini anlatmıstım buda gecmısten.. BİR Video Ben burdan tekrar diyorum. Sultanofottoman clanı ile ilgili bir sıkıntımız yoktur. SAdece Isultankanveran ALİ 'nin bundan oncede ceşitli clanlarla sıkıntıları olmuştur her serverde... Şuanda Bizimle ve şahsımla uraşmaktadır. Hakkımda Bundan once Soylemış ve Acmıs Oldugu Herseyin sizlere nasıl bir yalan ve kendi eseri olduugunu burdan belırtmısıtım.Şimdi bu 3 gunun Sonrasıda Yapıcagı ve soyliceği Her Yalanda Bu yarım Adamı Her Turlu REZİL ETMEYE HAZIRIZ... Bundan once Olduğu Gibi.. BUNDAN ONCE SOZDE DİLE GETİRDİkleri HAKKIMDA SOYLEDİkleri GERCEKLERİN NEKADAR BOS ve YALAN OLDUGUNU TS DE GORDUKLERİNDEN SONRA ANLAYIP OZur Dİliyorlar.:Isultankaveran ali kişiliksizinin hakkımda soylemiş olduğu 2 yalan : Biz Bunu 3 kere Şikayet ettik ASKER KACAGI ! Esini daga kacırmıs .. Bu 2 ahlaksız yalanı soyleyen ve hakkımda konusan bu seviyesizi nasıl bozdugumu buyrun Bir Onceki Konumdan yaptıgım alıntıdan okuyun ve dinleyın. [S.a Arkadaşlar Oynadığımız Oyunda Zaman ZAman Tartışmalarımız olabiliyor.. Ama bu oyundaki karakterlerde ve oyun ortamında kalıyor .. Herkez Karşı rakibinin.. Karakterine veya Kullandığı ıvır zıvır şeylerden birbiriyle tartışıyor.. DEMEK İSTEDİĞİM Tartışmalarımız Elbet Oluyor ama Bu Oyunda KAlıyor.. ISultankanveran - Ali Bu kişi Benım Hakkımda (IoMGoI - Mustafa ) Bazı Ceşitli İddalarda Bulunuyor.. İddaları : 1- İtem sattığı herkese , Utc ve Jrde Clanına Etrafındakılere Soylediği Yalan Sudur.. " Mustafa asker kacağı ben bu adamı 3 kere şikayet ettim , ama bişey olmadı " Bu adamın bu sozune ilk basta ISultankanveran Eren İnanıyor ve bir cok kişi Arkadas legal ya. UZman cavuş olarak Şırnak Ust Bolgesinde gorev yapmaktayım 2011 yılından buyana.. Ve kimseye Ozel Hayatımı işimi Ne olduğumu kanıtlamam gerekmıyor.. ARkadaslar okadar saygsızca herkese bunu işva ettikten sonra TSlerine gidip Resmi uniformalı bir kac resmimi Koyuyorum Gerisi ZAten Videoda.. 2- Dağa Kız Kacırdı ... Bu İddanın sahibi Yine ISultankanveran - Ali'dir Hakkımda arkadas tıbkı mesleğime yaptıgı saygısızlık gibi aile hayatımla ilgilide tslerinde ve Shottan bu ıddalarada bulunuyor.. Bununla ilgilide de Videoda birşey koymayı gerek duymadım.Arkadaş Eşimin yerine koymaya nıyetlı sanırım kendısını aile hayatıma kadar Dıl Uzatıyor.. Eşimi kacırsam sanane kacırmasam sanane sevgilim misin ? 3- Titans Clan Lideriği IBahoz ' da iken Ali Wassaptan SEmıih abiye Bir Teklifte Bulunur Buda Burak ve Beni clandan atması karşılığında Kendi Clanından Efe ve Ereni Atıcağını soyluyor Buda Videounun Sonunda ksc li mevcuttur. 4- Kronosta Npt Clan diyip duruyor.. Gecmişe gitmeye gerek yok .. Gunumuz Destanında Kendi Clanı Olan ve Dagıtılan Clanla Aynı İsmi Taşıyan Sultanofottoman Clanı destan serverında NPT clan Oparasyonunda Patlatılmış.. ISultankanveran da Ban yemıştir.. Uzun Yazdım Biliyorum Arkadaşlar Ama Duşunsenize Sizi Cz De kesen veya Kıskandığınız bir adama Ailesine işine dil uzatıyorsunuz BU bir Oyun.. Ki Kendisi Benden boyle bişey gormemiştir. Uzman Cavusu ASker Kacağı Olarak Şikayet ediyor .. Eşimle Ailem İlgili Konusuyor Herkese bişeyler Soyluyor.. Videoyu Sonuna Kadar İzlemenızı rica Ediyorum.Bu adamın soylediklerinin Kendi Hayal urunu oldugunu gorsun herkes.Video Kufursuzdur. __________________