Selamun Aleykum , Şoyle başlamak istiyorum konuya oncelikle bunun bir oyun olduğunu unutmayalım. Burada yapılan hırsızlıkların gercek hayatta yapılanlardan hicbir farkı yoktur, hack yediğinizde hakkınızı lutfen sonuna kadar arayın ticket atın ama oncelikli olarak ilk işiniz bilgisayarınız ile en yakın adliyeye gitmek olsun bilişim sucları birimi bu konularla cok ayrıntılı incelemeler yapıyolar ve (Turkiyede inanması guc ama) sizinle gercekten ilgileniyorlar lutfen giden param 100-200 lira demeyin bunu yapan adi insanlar bizlerin bu konularda şikayetci olmayıp ustune duşmememizden kaynaklı bu hırsızlığa devam edebiliyorlar ve şuna emin olun ki bu işten gercekten milyarlar kazanan kişiler var gunde 3 karakter soysa bunlardan 2si boş olsa diğeri dolu olsa gunluk en kotu ihtimalle 500lira para kaldırır(gorduğumuz kadarıyla hergun soygunlar devam ediyor bunu sadace destan serveri olarak duşunmeyin) neyse daha fazla uzatmak istemiyorum edindiğim tecrubeler doğrultusunda OYUNDAN-FORUMDAN ,yada herhangi biryerden kesinlikle TELEFON NUMARANIZI VE KİŞİSEL BİLGİLERİNİZİ PAYLAŞMAYIN (FACEBOOK ,TWİTTER DAHİL) soyulan ve hack yiyen arkadaşlarımla goruştuğum kadarıyla hep bi telefon goruşmesinden sonra olan oluyor. Ozellikle item satışı yaparken kesinlikle numara vermemeye dikkat edin. Sadece biraz yardımcı olmak istedim ,herkese iyi oyunlar. Hack yiyen arkadaşlar lutfen hakkınızı arayın bunun bir sonu yok bu sizin hakkınız ve tamamen ucretsiz 1saatinizi almıyor savcılık dilekcesi __________________