SLM BEYLER.ADIM RAHMİ.17 YASINDAYIM.EYLUL-EKIM AYLARINDAN BERIDIR KNIGHT ONLINE OYUNU NU OYNAMAKDTAYIM.ARKADALAR SAYESINDE BU OYUNLA TANISTIM VE BAGLANDIM. ARKADASLARIM LA KONUSTUGUMDA 1 HAFTADA 60 OLDUM yahut 10 gunde master skill actım veyah abi 5 gunde 60 lık bi adamım oldu diyorlar.yalanda soylemiyorlar. gercekten admlarını bana gosterdiler.ama bnm oyuna basladıgımdan berıdır hep aynı adamla takılıyorum. beramusta karus 45 lwl lık bi buyucu.45 e getirinceye kadar anam agladı,gobegim catladı.ne yaptıysam olmyuor.kasamıyorum karekterimi.neyi denediysem olmuyor.hele para kasma olayını zaten kıyısından gecemedim.2 gun once gittigim bir int. cafe de sureli acmıştım. sure bittignde kalktım. masa kapanınca oyun da kapanır sandım.meger sem oyle olmuyormus.ertesi gun girdim.benim mage yi donuna kadar soymuşlar.omyle boyle degil abi evlat acısı gibi koydu.azten 1 hesbım war o hesapta da bi o mage wardı.4 5 aylık emegim bosa gitti.bu topic i yazmadan biraz once burada ki yazılarınızı okudum.300 , 150 li 40 mıl.a char. alıs satısı yapıyorsunuz.lwl 61 li adamlar havada ucusuyor.onları okudktan sonra aklıma bnm mage geldi. diyecegim o ki aranızda bir babayigit bi musluman evladı yokmu bana bi 45 lik bi mage wersin.walla bu iiligi yapanı hayatım boynca unutmamam.ne olur tek umudum forumtr. yardımlarınızı bekliyorum.cilginimam2003 nick i ile yahoo dan mail atabilrsiniz.. şimdiden yardm etseniz de etmesneizde teşekk. __________________