Arkadaşlar ufak bir maceramı anlatmak ve sonra destan sunucusunda konuştuğum beni tanıyan herkese guzel bir oyun dilemek istedim. İlk olarak oyuna bundan tam 8 ay once bu sunucuda tekrar başladım. Exp premıum aldım 80 lvl kastım MrHiTRoJeN pm isi ile oynadım. hicbir zaman item yapamadım. hep upgrade ile battım. ama sağolsun hep iyi arkadaşlarım oldu. oyundan hicbir zaman pk zevki alamadım. Malesef sureklı ufak ufak gb aldım up denedim. hic biriktiremedim. sonra bronze premıum aldım bıraz oynadım. sadece +7 fs yapabıldım yan charımada oda ChaosEnvoy 80 lvl dual fs sını yaktım o 78 lvlde kasmaya calıştım. sonra bır gun 10 gb + bronze premıum sattım. Yeni char actım. DOOOOOOOOOOOOO pmi oldu. charı actığımın 4. saati gece dc yedim ve soyuldum. elimde 30 lvl bronze premıumlu bos char ıle kaldım. sonra gene bırakmadım ufaktan kastım. 55 lvl oldum. ticketıme cevab geldi veremegız sıze 4 ay daha otp sistemi verdik. gule gule kullanın. Sonra Dragon box cıktı. oo sanş belki guler dedim 1200 cashlık kırıdrdım birşey cıkmadı. sonra dedim hadı son bir şans ertesi gun kırdırdım hop cs +3 . şans dedım guluyor sanırım bana. silinirmi silinmez mi satsammı satmasam mı derken 14 gb sattım. dedım cash parsı cıksın cash gerı sattım 50 tl param oldu dedım 30 alım. 20 (800) sıne gene kırım belkı cıkar. hop hic birşey cıkmadı yanlıslıka 800 cash daha aldım . dedım sans belkı. hop kırdım gene cıkmadı. sonra 1 400 cash daha cektım gene cıkmadı. Sorna aksam gene 400 cash cektım gene cıkmadı. sabah dedım belkı cıkarmı ? hanı bır gun gectı gene 400 cash cektım cıkmadı. artık yeter neyım var oyuna baglıyan ne var benı ? salagım. bu oyunu oynamaya devam edersem salak olmaya devam edeceğim. ben bu oyunu burada bırakıyorum. Okuyan herkese teşekkurler. Herkese iyi bir oyun dilerim. Umarım benim gibi olmazsınız. __________________