Arkadaşlar kralın bence bir Warrior olması lazım. ben swnizde yeniyim ancak bu adamla shadowmagician ile de konuşmuşluğum var hepsi efendi insanlar. ha bide andream kral adayıyla konuştum. Zaten bazı klanlar anlaşmışlar andream klanına oy verceklermiş. Hayırlısı olsunda benim gonlumde gene bir Warrior Kral olması geciyor. Keşke andreamın kral adayı warrior olsaydıda onu destekleseydim bende. Sonuc olarak oyunun tek Kingi Warrior ise bence Krallık secimlerindede bir Warriora oy verilmelidir. Gozume iyi gelen adam şuanda IIReturnOfKingII dir. SW nin hali belli saten. yaş grupları cok duşuk adamlar denk geliyor. oyunda olan adamın da zaten %99 ihtimal premiumu vardır. bu yuzden o arkadaşlara da bilgi vermek amaclı iyi olur belki tabi frmtr de takılıyosa o arkadaşlar. Benim gibi duşunenler warriora oy versin onemli olan warrior mage v.s değil oynayan adam diyosanız da yinede bu adama ve magician a verebililrisiniz. andream adayının klanı full itemli Andreamın halide bellidir. Oyunda GM lerin sectiği yardımcı adamlar mevcuttur zaten o yuzden Kral olan adam sacma sapan vaatlerde bulunmasın cok komik duruma duşuyorsunuz cunku. __________________