ZQniX - CccbabayorgunccC IIIyuhanaIII Xgenon dıkkat dolandırıcıdır
Knight Online0 Mesaj
●21 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Knight Online
- ZQniX - CccbabayorgunccC IIIyuhanaIII Xgenon dıkkat dolandırıcıdır
-
03-10-2019, 10:47:11ii forumlar beyler bu nıckını verdıgım arkadası tanıyan lar varsa yardımcı olurlarsa destan serverıne cok buyuk bır kazanımları olacak boyle ınsanları aramızdan atalım bugun bızım basımıza gelen yarın bu konuyu okuyanıonda basına gelebılecek tarz da bırsey bu ZQniX dedıgım karaktersız kendını dursun ali kose olarak tanıttı fınansbanka bılgılerını verıp alısverısı yaptık sozde para falan gecmemıs dıe bırgun salladı daha sonra kı gun tel tamamen kapandı ve charın id falan degıstı yada hıc gırmedı oyuna daha sonra CccbabayorgunccC adında bır mage ıle takılmaya basladı daha sonra allah bılır kımın canını yaktı bu seferde IIIyuhanaIII adında bır mage ıle pazarda takılmaya basladı farklı bır numara ıle arayıp +8 wırınom pazarlıgı yaptık kendını gebze die tanıttı mehmet mutlu adında bu seferde zırrat bankası hesabı verdı tc kımlık numarasına kadar aldım allah icin kocum sende hic allah korkusdu yokmu allah icin cok merak edıorum ınsanların veballerını alıp nasıl bır hayat yasıorsun hadı hepsını gectım baska isim baska tc nasıl becerıorsun bole kullanmayı mahkemede kım cıkacak karsıma merak edıorum sureklı pesınde olacam beyler dıkkat edelım ben yenı basladım bu sw ye bılemedım bole ınsanların oldugunu varmıs ben yanıldım sız yanılmayın ......ii forumlar __________________