Kral olduğunuz icin kufretme hakkınız olduğunu duşunuyorsanız yanılıyorsunuz. Prosedurumuzde oyunculara kanıt gosterme durumumuz yok ama sizi de anlıyorum. Şoyle soyleyeyim, ne bize ne de 3. parti programı kullanan bir oyuncuya karşı değil soyleminiz. Bunun farkına varabiliyoruz. Diğer yandan sizin goruşunuzu de kabul etmek gerekiyor cunku duşmanınıza ya da karşı ırka bir soylem de soz konusu değil. Cezanız 7 gunden 3 gune duşurulecek, 3 gun sona erdiyse acılacaktır. Bundan sonra oyunda dost duşman demeden kendinize hakim olunuz ki bu tur sorunlarla karşılaşmayın. Teşekkurler. 1. Ben kralım demedim adayıydım dedim. 2. Şunların prosedurunde boyle bişe yazmıyor ben goremedim. 3. Koxpera veya bize etmemişsiniz diyor.karşı ırka veya duşmanınızada bişe dememişsiniz diyor.Ulan ben niye banlandım o zaman. Şoyle Bir dialogdan olsa gerek ; lCihader : Gardaşım napıyon JaasKeLaiNen : İyi a.. sen napyn s....k Bakalım bi site falan acılsında sonuna kadar gidicem bu işin ksc alana kadar.bide cocuk kandırır gibi cezanız 3 gune duşurulecek diyor harbi şaka bu adamlar __________________