Herkese Merhaba... Kendime Belirlemiş Olduğum 1000 Abone Hedefine Ulaştım Katkısı Emeği Destegi Olan Butun Kardeslerime Ayrı Ayrı Teşekkur Ederim . Sizinde Bildiginiz Uzere Beni Karalama Yıldırma Ve Tonlarca Fake Hesapla Beni Ceşitli Alavere Dalaverelerle Oyundan Sogutmaya Calışan İnsanlar Var .Bu Soylediklerimi Oyun İcinde Yapmaya Calışanların Hepsi Artık Yok Ozleyecegiz Ve Elbet Bir Gun Diyip Bekleyecegiz Cesaretlerini Toplarlarsa Destandayız :k a01: Gelelim Forum Kısmına Fake Hesap Acıp Hakkımda Karalama Yapmak 1 2 sn Surmez Bundan Oturu Herkesin Yorumunu Adam Yerine Katıpta Okumicagım Yada Yanıtlamicagım Sonra Yuz Buluyor Minik Yavrucaklar Videomuz 1000 Abonemize Ozel Olarak Hazırlanmıştır , 8vs1 - 4vs1 +9 Helenidli - +9 İron bowlu Adamları Kestigim Sahnelerim Mevcuttur . Bu Videomda Sahneleri Keserek Paylaşmak Yerine Rakibi Nasıl Diz Cokturdugumu Nasıl Sabır Ve Emek Vererek Kestigimi Herkesin Gorebilmesi İcin Sahnelerimi Kesmek Yerine Sureyi Kısaltmak Adına Hızlandırma Efekti Ekledim . Archer Oynamak Sandıgınız Kadar Kolay Degildir Arkadaslar Şu Anda Uskoda Archer Kelimesinin Gectigi Her Yerde Adımı Duymanız Mumkundur Cunku Kısıtlı İmkanlarla/İmkansızlıklarla Yaptıklarımı 50 100 Milyarlık Charlarla Yapabilen Yok Henuz . Teşekkurlerimi Sunuyorum İyi Seyirler Diliyorum.(Seyir Zevki Acısından 1080P İzlemeniz Onerilir .) Alternatif Link :https://www.youtube.com/watch?v=1wvi...ature=youtu.be __________________