Arkadaşlar gecen gun facebooktaki knight online sayfasına yorum yapmıştım bu ergen ekledi beni kabul ettim ve konusmaya başladı filan kendisinin euro ko oynadığını soyledi bana dedi sen nerde oynuyorsun usko - destan dedim tabi bunları ingilizce konuşuyoruz cevirip yazıyor, sonra sustu sildim mesajları tekrar yazdı bana resimlere goreceksiniz zaten. Konuşmaların coğunu almadım cok fazla kufur ettim kendisine ergen ingilizce konuşmasını bilmiyor ceviriden cevirip yazıyor sonra kendisini ele verdi ergen engelledi. Bende bilgilendirme olarak actım konuyu kimse duşmesin bu tur oyunlara, Ornek size fotoğraflarımı atacam der yada cam acalım filan der ws. inanmayınız yani. Ve konu acmışken şunlarıda soylemek istiyorum. - telefonunuza gelen NTTGAME gibi mesajlara inanmayınız. Carınız askıda kalmıştır, ucretsiz otp, carını askıdan kurtarmak icin vs. giibi yazılar yazıp site veriliyor cok dikkatli olun inanmayınız. Aksi takdirde carınız hack yer. - Oyun ici item alış - verişi yaparken dikkat ediniz trade atan ismi iyice kontrol ediniz oyle veriniz yada daha guvenli bir şekilde Ts3 vent, veya telefondan konuşarak veriniz dalgınlığınıza gelip yanlış kişiye verebilirsiniz. - Pazarcı arkadaşlarımız clan kurarlarsa daha sağlıklı olur cunku clana alıp ata cekiyorlar dalgınlığınıza gelebilir ve paranız gider, Ata cekiyorlar seri seri trade atıyorlar Tradelerinizde her zaman kapalı olsun item alış verişlerinden sonra kapatınız geri - Bilmediğiniz guvenmediğiniz Linklere hic bir şekilde girip tıklamayınız aksi takdirde carlarınız soyulabilir. NOT: Boş boş yorum yapmayınız bilen biliyor zaten bilmeyen arkadaşlarda bilgilenmiş olsun bu tur şahıslara para yedirmeyin bilgilendirme olarak actım konuyu, bir arkadaşı dolandırmış hatta konu acmış bunun uzerine bende daha detaylı bir şekilde anlatayım dedim iyi forumlar. WooHoo - ibo WatchAndLearn __________________