Arkadaslar npt isi oyunda aldı basını yurudu gitti bende uzun saatler calıstıgım ve bayram sonuna kadar fazla oyunda olamicagım icin guzel bi event yapmayı uygun gordum . Eventimizin kuralları sunlar : Bana forumtr den ozel mesaj olarak npt charlarla sıralamaya giren clanların np bagıs tablosunu np li charların kesin olarak gozukecegi sekilde ksc olarak orijinal haliyle gonderiyorsunuz hic bir oynama yapılmaması lazım . Gonderdiginiz her ss icin (baska clanların olması sartıyla ) 50 m odeme yapacagım reportlayarak kesin olarak np li charları banlatacagım ve sıralamadan dusucekler haksızlık yapamicaklar . Forumdada bilgilendirme gececek olursam sayet hic bir sekilde sizi ele verebilecek hic bir bilgi paylasilmicaktır kesin olarak guvenebilirsiniz . Bu sayede arkadaslar parayı bastım aldım diyen guzel asagılık kardeslerimize bunun illegal bi olay oldugunu anlatmıs olacagız . odemeleride pazar yaparak kazandıgım paralarla yapacagım arkadaslar temiz bi oyun icin ben bu kadar fedakarlık yapıyorum ben sizlerdende beklentim bu . Okudugunuz icin tesekkur ediyorum iyi oyunlar diliyorum . __________________