lllBoOoMlll Acıklama
Knight Online0 Mesaj
●20 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Knight Online
- lllBoOoMlll Acıklama
-
03-10-2019, 10:05:04Oncelikle bu acıklamamın sebebi bazı konulara netlik kazandırmak hedef olarak beni alan kişilere seslenmek istiyorum bu server da 2 yıldan fazla oynamaktayım hic bırakmadım jop değişikliği yapmışımdır bu sure zarfında duruşumu hicbir zaman bozmadım birinci olarak eskiden cortex catısında 2-3 ay oynadım ve bazı anlaşmazlıklardan dolayı ordan ayrıldım ve kendime soz verdim cortex server ı bıraktırana kadar karşısındaki her oluşumda mucadele vereceğimi soyledim ve bu sozumu cortex serveri bırakana kadar devam ettirdim mucadele ettim karşılarında ama bu zaman zarfında yonetimi crawle clanı aldı hic adil olmayan şekilde yonettiler ve yonetmeye devam ediyorlar ben her zaman doğruya doğru derim bu server kim ne derse desin bf farmında oluşuyor hak etmeyen clanları soylememe gerek yok herkes biliyor bu insanlar tepe den gelip farm yapmaya başladı crawle ile mucadele eden insanların bir kısmını hice saydılar ben bir watsap grubunda sohbet ederken bir fikir onerdim ve bu bilgi direk crawleye gitmiş ve grupta ajan skandalı başladı dediğim soz şu idi bunu yahel yayınında soyledi biraz beyni olanda duşunur greed bizim canımız 1 taş bile başka ekiplere giderse piyasayı bozar biteriz onun icin pklardan cok burayı korumalıyız dedi tam cumle bu değil ama buna yakın birşey dedi bende bu olayı mantıklı şekilde butun itifak clanlara ks atın attırın hem humanda itifakı sevmeyen clanlar 2-3 taş kasar farmına bakar hemde siz taşdan da darlar pkdan da dedim bu bilgileri soyleyen kişi olarak cortex beni ajan ilan etti beyinleri calışsa zaten 2 gune savaşı bitirirlerdi ama şans vermiyorum bu kafa ve zihniyetle. Oğuz belki karakteri iyidir ama zeki biri değil tahminim ajanı en yakınlarında arasın benim gizlim saklım yok herkese sozumu direk soylerim karşı tarafta bana duşman oldu normal olması zaten cunku karşıya zarar veren bilgiler verdim az cok hakaret edici laflar soylediler ama yapacak bir şey yok onlara diyeceğim tek laf sizler bu serverda gecicisiniz ben kalıcıyım farmınızı yaparsınız gb para etmeyince gidersiniz inşallah yeni server acılır diyorum bu konuda allaha şukur farmdan 1 lokma yemedim farm yaptığım butun para carım da mevcuttur Ozet:Beni ajan olarak cıkarmaya calışan zibidilere sesleniyorum ben dediklerimin arkasındayım crawle yonetimini sevmediğim de acık adil olmayana adil değilsin diyebilmeli karakterli birisi 3-5 taş kasıp para kazanmaya calışacağınıza gidin calışın ailenize ekmek parası goturun yaz BOL PK LI GUNLER __________________