Farm Serisi #4 Yeni Serverin En Gozde Slotu Olmaya Layık Bi Slot
Knight Online0 Mesaj
●22 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Knight Online
- Farm Serisi #4 Yeni Serverin En Gozde Slotu Olmaya Layık Bi Slot
-
03-10-2019, 10:04:05Herkese Merhaba Ben Yayın İşlerine İlk Başladıgımda Kesinlikle Farm Videoları Cekmicegimi Soylemiştim . Lakin Ben Farm Videosu Cekmeyince İnsanlar Başka Yayıncılardan Veya İcerik Ureticilerinden İzleyip Yalan Yanlış Şekilde Farm Yapmaya Calışıp Sonra Azman Baba Dc Pre Param Cıkmadı Yardım Et Diyorlar Bu Sebeplerden Dolayı Farm Videolarını Yalansız Dolansız Eksiksiz Şekilde Sizlere Sunmaya Calışıyorum İstiyorumki Kimse Zarar Gormesin Kimsenin Cebi Yanmasın Cunku Dusmanım Dahi Olsa Kimsenin Maddi Manevi Zarar Gormesi Beni Mutlu Etmedi, Etmez ... Elbetteki Forumda Beni Sevmeyen Cekemeyen Yada Ne Biliyim Tavırlarımı Konuşmalarımı İtici Bulan İnsanlar Var Bunu Ben İnkar Etmiyorum Lakin Tanısanız Cok Seversiniz Son Olarak Ben Deli Değilim, Sadece Bir Kac Tahtam Eksik İyi Seyirler Dostlar Farmla İlgili Gereken Butun Bilgileri Videomda Veriyorum Karşılaşabiliceginiz Zorlukları Ve Yapmanız Gerekenleri Dikkatle İzlemeden Farma Gidip Zarar Etmeniz Yada Emeklerinizin Ziyan Olması Durumunda Bunun Mesuliyeti Bana Ait Degildir ... Teşekkurlerimi Sunarım İyi Veya Kotu Yorum Yapan Herkese . Alternatif Link : https://www.youtube.com/watch?v=7I5-...ature=youtu.be __________________