Disconnectfromchina calınmıştır bilginize
Knight Online0 Mesaj
●19 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Knight Online
- Disconnectfromchina calınmıştır bilginize
-
03-10-2019, 10:00:18Evet arkadaşlar yaklaşık 6 aydır tekrar başlamıstım ve bu 6 ay icinde basıma gelmedik kalmadı sebebsiz yere hesabım banlanmıstı ve bende profienctporos bilgisi altında andream carımı human bastım ve bu seferde itemlerim calındı sabah dukkanı actıgımda carımın butun itemlerin olmadıgını carım maradonda bomboş bırakılmıs simdi diceksiniz kocps illegeal program kullandım asla kullanmadım ve karsıyımda giden 2000 tl nttgame ekibinden asla soramam bunu yapan bizim insanlarımız 6 ay emeğim bir ******** tarafından soyuldu bu esnada orc ve humanda cok iyi dostluklar edildim disconnectfromusa disconnectfromchina ve astyanaks eğer size bir hatam olmussa ozurdilerim bu oyunu bırakıyorum coğu insanada maddi yardım etmişimdir buraya kadarmıs zoruma gidiyor kendi insanımız bunları yapması bursagbde ki olan cash hesabımı bile cashleri cekmiş bunlarda allah korkusuda yok herkese hakkım helal olsun proficienporos orc kral arkadaşımada canı gonulden desteğim herzman vardırve bu oyunda cok yardımı dokunmustur haksızyere banlanan carda benden onlara bağısım olsun nttgame'ye soyan arkadaşada helal olsun diyom simdiden herkese iyi pk lar ve expler hakkım helal bu oyunu oynuyorsanız ne kadarda dikkat etseniz de olmuyor birigeliyor icine ediyor ve o insan bu dunyada rahat uyuyor ama obur dunyada iki ellim yakasındadır __________________