CUMLETEN S.A YAKLAŞIK 1 HAFTADIR PAZARDA GORENLER OLMUŞTUR . PAZARDA DOLANIP DURUYORUM . GECEN GUN PAZARDA GECE 11 de GEZERKEN BİRDEN ONUME ORC BİR WARRİOR CIPLAK PAZAR KURDU . VE PAZARDA BLADE AXE +12 REB VARDI . ŞİMDİ ADAM PAZARA İTEMİ KOYDU.BU İTEME HERKES YUMULDU.PAZARI İLK BEN ACTIM VE HERKESİN YAPACAĞI GİBİ BENDE İTEMİ CEKTİM . SONRA SABAH OLDU GİRİP SATMAK İCİN PAZAR YAPTIM . VE pm sini HATIRLAMADĞIM BİR KARAKTER ''Barsh yada Barcsh '' bunlardan biriydi , ve itemin kendisine ait olduğunu belirterek caldığımı soyledi . bu arkadaş gerizekalı biri olmasa o itemi calıp ,pk attığım charla satacağımı nasıl duşunur. ben o itemi pazardan 999m ye cektim ve 11 gb ye sattım. kim olsaydı pazardan o itemi cekerdi ve adama pm atıp sen bu itemi caldın mı diye sormazdı . bu bir gercek .Barcsh denen adam ve hergun pm atıp kufur ediyor . en yakın zamanda SS sini alıp resmi siteye koyacağım.bana inanan inanmayan herkesede tşk ederim . pazar yapan charara sorarsanız adıma bir şikayet alamazsınız . herkese iyi forumlar . __________________