SELAMIN ALEYKUM ARKADAŞLAR; Arkadaşlar , herkese selamın aleykum , bu konuyu Dostumu duşmanımı herkes tanıması amacıyla acıyorum. 1 - ) Diegoribas06 ( burak ) arkadaşımız clanımdaydı evet, iron belt 1 ini almışım evet , benim ksc mi almış, Ne olarak almış ? İpad e bakmam gerektigini soyluyorum cunku clan kasası ve ticaret yaptıgım icin itemler karısabiliyor ,evet iron belt 1 ini almışım ve bu arkadaşın bana borcu vardı , ve ona ds 7 vermiştim sozde caldırmış tamam eyvallah ancak dedim ki iteminin fiyatını soyle gb ile vereyim dedim sana borcumu yok efendim filan ....Sonra burak benim hayatımda gorduğum en tırışka asaslardan bir tanesi , bir gun ona dedim ki ix7mause al sana yardımcı olayım macro yapalım, her halde kuş beyinli arkadaş x7 mauseyi tbl sanıyor Ben 1 yıldır bu serverdeyim 1 kişinin itemini caldıysam kanıtlasınlar veya o kişi gelsin soylesin tum itemlerimi ona verip oyunu bırakacam. En son olarak 9 shard satıyordum bilen bilir benden itemi istedi vermedim dedi ki ver parayı yatıram dedim malesef yatır vereyim, ancak vermedigim icin bana dedi clan benim paramı yedi vs... Ancak mevsimlergibisn orhan bu arkadası dolandırdı uyarmama ragmen verme dememe ragmen orhana guvenip verdi ve benim shard a iş olcaktı , bu yuzdende CLANDAN ATILMIŞTIR , yollarımız ayrılmamıştır ATILMIŞTIR. 2 - ) Araf clanı Yırtık don hesabı yine gecmiş konularda da yerini belli ediyor, arkadaşlar siz beni sucluyorsunuz demi? Onur yapar vs.. ancak 3 4 gun oncesinde yaptıgım 2 bin tl lik item alışverişini JOLLY clan uyeniz Abime sorabilirsiniz ,ilk itemleri verdi ve parası 1 gun icinde hesabına yattı . Varsa bi yanlış yaptıgım buyursun abim soylesin. Ben sizi hic bir zaman ciddiye almadım, sizin zamanında ne vurgunlar yaptıgınızı tum sw biliyor, CALINAN TUM İtemlerin sizin kasanızdan cıkması gibi. Her neyse ben suclamıyorum kimseyi onun vebailine giremem. , 3-) Araf clanı , benim videolarımı alıyor kesiyorlar beni , eskiler bilir benim ne kadar hırslı bi insan olduğumu ancak şu varki ben size defalarca clan ws teklif ettim birine bile yanaşmadınız, ekibim yeni şuan ancak yinede soyluyorum o videoyu koyacak kadar cesaretlisin madem 5 ws 8 yapalım cesaretin var ise tabi 4-) Contineus clanı bu karmaşada murat kardeşimizle guzel bi video paylaşmış kesmişiz kesilmişsiz , En azından oyunda tad aldırıyor ve hırs yapıyorduk Ben Contineus clanından başka 1 yıldır bu adreamda kimseyi ciddi rakip olarak gormedim ,, YİNE SOYLERİM ARAF CLANI SİZİN BİZİMLE MUHATTAPA GİRMENİZ BİLE SİZİN İCİN ŞEREFTİR.Contineus gelince bana ulaşında item alayım charıma bu veletler icin item almaya bile gerek yok TEKBİR CLAN LİDERİ ONUR ; RESTLES0BLİVİJAMEİKA __________________