S.a arakdaslar ben DiegoRibas06 eski T3KBİR clan uyesi arkadaşlar bu onur denilen arkadaşla ilgili problemlerimiz oldu clandan yolları ayırdık. Bu arakdasımıza kullanması icin vermiş olduğum iron belt +1 itemi ilk once ben almadım senden diyerek sonra ise hatırlamıyorum diyerek daha sonrada işin icinden cıkamayınca senin şurdan şukadar buradan bukadar borcn var diyerek itemin ustune yatmıstır. Bu konuyu acmamdaki sebep ise tabiki +1 iron belt değil ben ne 10 gb lik adam oldm bugune kadar nede olurum. Sadece bu kişi ile arkadaşlık eden insanlar biraz dikkat etsin havale ile para gonder sana item verecem ayakları falan filan.. Lafı fazla uzatmıyım Herkes nasıl bi insan olduğunu biliyor ben gorememişim TBL TBL diyip duran arkadaşlara inanmıyordum aynı olayı banada teklif etti 2-3 pot ust uste basa bılıyor ben gozumle gordum. Ben kullanmadım allaha şukur okadar kucuk duruma duşmektense burdum yerden kalkmasın daha iyi. Kusura bakmayın bugune kadar inanmdıgım arkadaslar. Bu insanla muhattap olmayı birkez daha gozden gecirin.. http://imageshack.com/a/img661/2360/OnOGto.gif __________________