Otp ve soyulan carlar
Knight Online0 Mesaj
●25 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Knight Online
- Otp ve soyulan carlar
-
03-10-2019, 09:58:17Oncelikle gecmiş olsun hacklenen herkese ve sebebsiz el altından banlanan herkese Son hatırladığım kadarıyla bu OTP işleyişi zaten sacmaydı ben cozemedim telefona yuklediniz diyelim OTP'yi. Programı acınca rakamlardan oluşan bir şifre veriyor ve siz ID PW nizi yazdıktan sonra 2. adımda gelen OTP uyarına bu şifreyi yazıp giriyorsunuz. Telefonun bilgisayar ile fiziksel hicbir bağlantısı yok sanırım otp'ye kayıt olurken size verilen ID'ye gore kod uretiyor program yada farklı bir algoritması var ama ne olursa olsun bilgisayarınız kapalı dahi olsa programı actığınızda bir kod uretiyor program.. Acaba neden hotmail, gmail yada bankaların internet şubeleri gibi bir sistem yapmıyorlar ? Program falan olmayacak sadece karakterinizi kaydettiğiniz telefon numarasına ID PW nizi yazıp giriş dedikten sonra kod gelecek bu kodla gireceksiniz. Tabi maliyet acısından baya etkilenirler cunku yuzlerce oyuncu surekli cık gir yapacak oyuna... Bu OTP zımbırtısının surekli bir acığı cıkıyor. Şuan ki durum icin soylemiyorum ama herkes karakterim soyulmasın diye OTP alıyor ama nafile yok OTP bloklanmış yok cart yok curt. arkadaşlar size cok kabaca bir hesap yapıcam son soyulan 1 ayda ortalama 5 serverden, 50 şer oyuncunun hesabını soysalar ki, sayı binleri bulmuştur heralde. 5x50 : 250 eder. bu soyulan carların bir coğu 1.000 tl ve uzerinde gbye iteme sahip oyuncular, hadi standart 1.000 tl diyelim, son 1 ayda 250x 1.000 tl yani 250 bin lira, eski parayla 250 milyar tl yi, adamlar cebe atmış durumdalar şu an. şu devirde bu para icin, GM bile adam soyar artık buna inanıyorum. Resmi sitede kimseye hack konusunda ses ettirmiyorlar, hakkını arayanları banlıyorlar, zaten durum ortada ama sessiz kalıyorlar, neden sizce? Oyun yonetiminden biri ya da birileri, GM yada Destek Ekibi uyesi yada uyeleri yani Nttgame'nin paralı calışanları bu 250 bin TL'yi cukka etmiş durumdalar. Yoksa bu kadar goz gore gore soyulan yuzlerce oyuncuyu gormezden gelmez, bukadar oyuncunun feryat figanına kulak tıkamazlardı, aylık maaşları kac para bilmiyorum ama yukardaki en basit, kabaca ornekte donen vurgun ortadadır. 250bin TL ne demek ya, biz olayın kucuk aktorleriyiz hesapları calınanlar olarak, ama olayın buyuk yuzu budur. Uyanın artık, bizi soyan, oyunun icinden yetkili biri veya birileridir. Tıpkı K2 zamanında Resmi ofislerinden +9 ve +10 itemleri TL karşılığında el altından satan diğer GM ler gibi, bunlar da aynı yoldan gidiyor. O zaman da denilmişti, hadi ordan adam GM, yapılır mı boyle şey bilmem ne diye, bizzat GM ler item sattı, cok sonradan oğrendik bizler. İnanmak istemeseniz de durum budur arkadaşlar, 1 aydır oyuncuların patır patır soyulmasının başka hicbir izahı yoktur. Heleki 250 bin TL gibi korkunc bir rakam varken ortada. Ve Son Olarakta Daha databaselerine sahip cıkamayan bir şirketten ne beklenir ki ben pek inanmıyorum hacklenmesine bariz kendi iclerinde bir takım kişiler danışıklı dovuş ile soydular milleti, bazı arkadaşların dediği gibi her serverdan 50 60 karakter soysalar ve satsalar 250 bin tl civarı paralara denk geliyor. Herkesin bildiği gibi ne kadar soyulsakda banlansakda sacma sapan birşeylerde olsa bu oyun bi yerden tekrar yakamıza yapışıyor... Onlar da bunu bildikleri icin bi şekilde olayları ortbas edip 3-5 kişinin eşyalarını restore ediyorlar sonra macera kaldığı yerden devam edicekti ki Simdide 7/24 ban sistemi getirdiler gozlerimizi iyi boyuyolar bakalım daha başımıza neler gelicek bu konuyu acmamın sebebide gozgore gore kimsenin sesi cıkmıyor ve ortbas etmeleri Herkese İyi Gunler Diliyorum . __________________