SelamınAleykum herkese, bildiğiniz uzere clanımdan bir adamın karaktersizliği yuzunden (Npt Party'e) girmesi yuzunden oyundan soğudum. Belki hic bir şey olmamış gibi devam edebilirdim fakat en asıl davranışın oyuna ara vermek veya bırakmak olduğunu duşundum. Bunu goz onune alarak Vizelerimede calışacak zamanım olacaktı. Bir kac gundur konuyu acmamak icin zor tutuyorum kendimi. Ben oyunu bırakmadan once kardeşim şoyle boyle takma don diyen adamlar, benim yokluğumda benim adamlarıma sizi boyle dağıttık, şoyle dağıttık diyorlarmış. Biraz delikanlı olun, benim yokluğumda ah-kam kesmeye devam edin az daha tadını cıkarın. Bu gunleri cok ozlersiniz. Ayrıca madem bizi dağıtabilecek guctesiniz, buna inanıyorsunuz. 3 kere party ws davetimize de red cevap geldi? Erkeksiniz ya hani, karaktersiz herifler. İsteyen herkes ustune alınabilir, bu saatten sonra kimsenin dır dırını karı muhabbetini cekemem. Geri donduğum zaman ağzınızın payını vermeyi bilirim. He unutmadan şu destan serverinde 1 tane mage "sweeping potion" kullanmazken, bırakın ne işe yaradığını ismini dahi bilmezken. Yayınladığım videodan sonra arkadaşlar sweeping kullanmaya başlamış. En azından bir şeyler kapmışsınız. Geri gelmeme az kaldı ve huzurlu gunler olmayacak.. __________________