Char Soyulma 2015 Onemlii Bilgilendirme
Knight Online0 Mesaj
●17 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Knight Online
- Char Soyulma 2015 Onemlii Bilgilendirme
-
03-10-2019, 09:56:30Selamun Aleykum Beyler Char Soyulma Olaylarını Araştırdım Cunku oyuna Geri Donecegim Ve Onlem almam Gerekli Ogrendigim Şeyleride Sizlerle Paylaşmak İstedim 2015 Yeni Gelen Yontemleri Anlatıcagım 1. Fake NttGame Siteleri Knightonline Girdiginiz Sitelerin Link Bolumunde Tr Olmasına Dikkat Edin Nttgame Yazan Game Bolumunede Dikkat Edin Cunku a Harfini 5 6 Ceşitle Yerleştirebiliyorlar Yanılabilirsiniz . Yakalıyamadınız Genede Fake Siteye Girdiniz Şifrenizi Yazıdınız Loading Diyor Ve Etrafında Bir Cember oluşuyor Loading Yazısının Yanında | Şoyle Bir Cizgi Cıkarsa Bilinki Fake Sitedir Hemen Onlem Alın. 2.RaidCall Vent Teamspeak Oncelikle Ben Herkeze Vent Oneriyorum . Bu Tur İletişim Programlarında Sizin İpleri Gormeleri Cok Basittir Bunun Onune Gecilebilinir. TurkTelekomdan 3 Tl Ye Aylık Ozel İp Alarak Kendinizi Bu Tur Programlardan Gizleyebilirsiniz Ama Size Kafayı Takmış Birisi Bulur 3. Anroid Telefonlar Arkadaşlarınıza Telefon Bilgilerinizi Verirken 2 Kere Duşunun Cunku Yeni Cıkan Bir Android uygulaması Telefonunuzun Ekranın Goruntusunu Veya Gelen Giden Mesajları Girilen Yerleri e-posta yoluyla veya Kısa kısa videolarla Veya Fotograflarla Karşı tarafa iletir bu yollada soyulabilir. 4. Onerim Windows 8 Kullanın 8.1 değil 64 Bit olmasına ozen Gosterin cunku genelde 3. nesil programlar 64 bit desteklemez Java kurmanızı onermiyorum Acıkları var Adobe Flash Player Yuklerken De Dikkat Edin Ccleaner Ve Wipe Programlarını İndirin Wipe Elektronik Copler Yani Kotu Yazılımları Siler. Ccleaner Zaten Biliyorsunuz BİR YORUMU EKSİK GORMEYİN EMEGE SAYGI __________________