- Az once sebebi belirtilmeden konu kaldırıldığı icin tekrar yayınlıyorum. İcerikte veya herhangi bir şeyde sıkıntı olduğunda "ozel mesaj" atarak uyarıp duzeltmemizi isterseniz seviniriz. -
► Uzun sure once yayınlamış olduğum #1 - Dayı Gitti Valla ~ #2 - Tut Teklee! 'den sonra bilgisayarımda oluşan sorunlar nedeniyle video alma/editlemeyi bırakmıştım. Baya da paslanmışım ► MOJOOOOOOOOOO - Rıdvan kankamın isteği uzerine kendisinin almış olduğu videoları editleme fırsatı buldum. İzleyeceğiniz "4EVADUSE ᴴᴰ MOJOOOOOOOOOO ~ Destroy Everything ~ 2015 #TSSesli" calışmamda videolar ikişer kez renderlanmış ve upload edilmiştir. Bu nedenle goruntu kalitesinde azalma ve duşme soz konusudur. Olabilecek en iyi kaliteyi optimize etmeye calıştım. ► Kısa surede (3-4 gun) alınan videolardır. Video iceriği ise Duo Trio ağırlıklıdır. Tadında bırakmak adına coğu sahneye koyulabilecek muzik/effect koymadım. Onceki videolarım gibi sure sıkıntısı yaşamadan zevkle izleyeceğinizi duşunuyorum.. KimBuO..... 'a "Seninle beyin savaşı yapmak isterdik, ama goruyoruz ki silahsızsın.."
Diyoruz VE Enjoy!
4EVADUSE ᴴᴰ MOJOOOOOOOOOO ~ Destroy Everything ~ 2015 #TS Sesli