Herkese Melaba Destan Serverindeki Son Gunlerim Ve Son Videolarımı Paylaşıyorum Rosetta Serverinde Benim İcin Benimle Polemik Yapmaya Calışanlara Uyarı Niteliginde Server Sakinlerinin Kullanmış Oldugu Bir İbare Vardı 'Tek Kişilik Ordu' Diye Sizce Bunu Neden Soylemiş Olabilirler ? Buyrun Videomuzu İzleyelim Alternatif Link :https://www.youtube.com/watch?v=OHHg...ature=youtu.be D.N : Oyuna Başladıgım Gunden Beri Ozellikle Destan Serverinin İlk Acıldıgı Zamanlarda Butun Herkes Bana K0xp Tbl Diyordu Sırf Bu İftiralar Yuzunden Video Cekmeyi Ogrenip Videolarla Kanıtlarla İnsanlara Aslında Legal Oldugumu Ve Onların Beceriksiz Oldugunu Gostermek İstedim Youtubede Binlerce Videom Var ... Archer Jobuna Herkesin Cop Dedigi Degersiz Dedigi Gunlerdede Archerdim , 50 Tl Lik Macro Mausesi Olanın Kendini Archer Playeri Sandıgı Su Gunlerdede Archerim . Oyun Hayatım Boyunca Hic Bir Zaman Oyun Hesabımı Degiştirmedim Herhangi Bir İllegalite Cezası Almadım . Aksine Ortalıkta Millete B'k Atıp Her Turlu Pislige Bulaşmış Clanları Oyuncuları Temizlemek Adına Cok Buyuk Adımlar Attım Gm Arkadaşlara Bir Cok Bugu Oyunun Acıgını Ve İllegal Tespitini Ben Ve Benim Gibi Oyuncular Ogretti . İlk Gunden Beri Yanımızda Yer Alıp Bu Tur İnsanlara Fırsat Vermeyen Herkese Teşekkurlerimi Sunarım . 3. Ve Son Acılan Sunucuda Yargı Dagıtmaya Devam Edicem Forumda Atıp Tutan Yuregi Yetenleri Beklerim . __________________