SAtılık 55 okcu human xgenon itemli 61 priest full item orc cypher
Knight Online Ticaret0 Mesaj
●10 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- Dijital Alışveriş
- Account - Lisans - Item Satışı
- Knight Online Ticaret
- SAtılık 55 okcu human xgenon itemli 61 priest full item orc cypher
-
03-10-2019, 09:49:5261 lvl priest Nick: w4a8 IRK: karus Server: cypher Np:17 k ve artmaya dvm ediyor itemler: defansif icin +7/12 hp sheller paper icin +8/15 str elbiseler yuzuk +9 +8 mirage sword +6 +7 str pendant fiyatı : 250 YTL weya 62 itemsiz warrior ile itina ile takas edilir Satma sebebim : Aksion Arıyorum int te aksion yoq townda oturup buff weremek bana gore değil str olunca da 400 defans oluyor ilgilenen arkadaşlar [email protected] a gelsin 55 lvl rague server: xgenon ırk: human Np:yoq itemler: iron crosbow +6 +7 paper elbiseleri full dex +7 fiyatı 75 YTL Aynı ID uzerinde 50 lvl warrior war Server : cypher (neyazıkki) Irk : karus itemler:dandik Nick : darkness_31 ilgilenen arkadaşlar [email protected] 60+ lvl warrior aranıyor itemli weya itemsiz 62 itemsiz ile 61 itemli priest (w4a8) ile takas olur warriora werilecem maximum fiyat 200 mil ilgilenen arkadaşlar [email protected] a gelsin Onemli: Satım alacak yada satacak kişilerin istanbulda olması lazım yada istanbula gelmesi lazım __________________