Unutulmaz Yayın Anları / Azman Vs ONUUURRR-xMore Server Dayaga Doydumu ?
Knight Online0 Mesaj
●22 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Knight Online
- Unutulmaz Yayın Anları / Azman Vs ONUUURRR-xMore Server Dayaga Doydumu ?
-
03-10-2019, 09:49:32Herkese Melaba Bu Servere Geldigim Gunden Beri human Irkı En Az 2 Parti En Fazla 5 Parti Geziyor Taş Zamanı Ortaya Cıkıp Harici Sureclerde Ortalıktan Kayboluyorlar Pk Atma İle Oyun İle Oyunculuk İle Hic Bir Alakaları Yok . Gel Gelelim 2 Parti 3 PArti Yanlarında Kurian Db Pri Mage Gibi İşlevsel Karakterlerle Beni Oldurup Tepemde Flood Atmalar Hareket Cekmeler Pm Atıp Alay Etmeler (-18 Yaş Grubu Davranışları İşte ) Destan Serverinde Bol Bol DayaQ Atmaya Gayret Gosterdim Umarım Herkes Dayagın Tadını Almıştır Unuttuklarım Veya Ne Biliyim Gozden Kacanlar Varsa Başka Bahara Her Sunucuda Oldugu Gibi Destan Sunucusundada Rakip Bulamadım Ve Gidiyorum Yeni Sunucuya Charımı Ve İtemlerimi Bozmadım Czde Kim Kraldır Kim Paşadır Bilmem Konu Ardream' Oldumu Once Dinliceksiniz ... Severek Takip Eden, Bizi Sayan Butun Herkese Sonsuz Sevgilerimi Sunuyorum Destanda Cok Sevdigim İzleyiciler Elde Ettim Umarım Sizlere Daha Guzel İcerikler Uretebilirim . Destan Dayaga Doydumu ? (5-0) Hoşcakalın Alternatif Link :https://www.youtube.com/watch?v=05Pe...ature=youtu.be __________________