TornacyOfAnatolia / Oğuz ve ErejgikaL / İsmet OLCUM iceri
Knight Online0 Mesaj
●45 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Knight Online
- TornacyOfAnatolia / Oğuz ve ErejgikaL / İsmet OLCUM iceri
-
03-10-2019, 09:47:43Gercek Mesajı Gonderen LionOfAnatolia Mesajı Goster Su zamana kadar kimseye saygisizligim olmadi hele ki o kufur olayinda bile. Ben sanada soyledim HeavenCity clanim gibidir sende beni bizi kac defa cagirdin clanina ama benim o clandan soguma nedenim o bana ana avrat kufur eden sarhostur. Ayrica dun yaptiklarinizda son noktaydi. Gelelim HeavenCity Gerceklerine 1) Oy icin herkesle konusur bu ay bana verin gelecek ay size vericem ama gelecek ay gelince adayligini koyar. 2) Claninda aile terbiyesi almamis insanlar vardir. 3) Hirsiz hanifi yi hala clanindadir (eski erejgikal) 4) Yuzune guldugun adamlarin arkasindan konusma cem bey 5) Ihsan kral oldugunda ilk ona bile giremeyen HeavenCity simdi nasil kolluk yakti? 6) Legalim diye gecinen bi clanda np li char var 7) Bu video sadece bununla bitmiyor elimde eski ryo1 in koxp pt de oldugu video da var 8) mazidenbirdemet janday cz de oto priestlerle takilirken mi legal clansiniz? Evet Oğuz Arkadaşım Hanifi Ben. Şu Konuya Bi Acıklık Getir.. Nasıl Acıklıycan Bekliyorum.. __________________