Buy Rogue or Warrior
Knight Online Ticaret0 Mesaj
●20 Görüntüleme
-
03-10-2019, 09:11:41Merhaba arkadaşlar uzun sure sonra oyuna başlayacağım yakın donemde sınav zamanı oldugu icin bir aciliyeti yok sınav donemi sonrası gerekli yatırımları yapıp oyuna tam donuş yapmak gibi bir planım var bu yuzden ederinden fazlası icin mesaj atmayınız. Aradığım ozellikler Warior yada Okcu/Asas bu uc jop icindir ve kesinlikle KARUS ırkından karakter alacağım. Gorevleri cok onemli değil dursada durmasada olur Guest itemleride aynı şekilde Karakter en az Rebirth 1 ve uzeri olmalı 83 ve altı ile ilgilenmiyorum temiz karakterler arıyorum. Ve kesinlikle Np durumu olarak tek başına g2 olabilicek kadar bir npye sahip olmalı minimium g3. burası ile fazla ilgileniyorum elinde buna benzer karakteri olan arkadaşlar Whatsapp yolu ile bana tanıtıcı bir mesaj atarsa ise uygun olması durumunda donuş yapıp anında alım yapabilirim siteden mesaj atmayın veya arama yapmayın uygun olması durumunda dediğim gibi donuş yaparım. Cihan: WHATSAPP MESAJ sw tercihi sadece Manes Destan Rosetta __________________