Şu Konuya Bir Acıklık Getir TornacyOfAnatolia / Oğuz
Knight Online0 Mesaj
●24 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Knight Online
- Şu Konuya Bir Acıklık Getir TornacyOfAnatolia / Oğuz
-
03-10-2019, 09:11:00Eski ErejgikaL ve Şuan 20 Gundur Oyuna Girmedigim Hotchkiss Benim. ARkadaş Benim Hırsız oLdugumu Kanıtlıycakmış KanıtLa Bakalım.. Onceki Koya Yaptıgım Yorum Bu Hadi Bakalım Birde Seni Gorelim.. Daha Dogrusu Sizi. İddaa Ettigi Konuya Yaptıgım Yorum İse Budur : ewt Nasıl kanıtlıycan soyle bakalım. hanifi benim. bunu sen degilde birazcık onuru varsa gelsin Charı alan arkadaş yani (ismet ) Yuzume soylesin. İsmet Beni Aradı, dedi ki charı alayım. dedim buyur gel. bak chara al. iş yerime cagırdım. geldii kardeşi ile bana dedi ki sana 900 tl vereyim. gerisini yarın perşembe gunu veririm yani arada 2 gun var. dedim olmas bana para verme tamamla al charı git dedim. peki dedi gitti. ertesi gun aradım bi problem varmı bugun gtirebilecekmisin dedim. getircem dedi. hatta ilk geldigi akşamı ben ismet'e 2,250 ye verirken charı biri aradı 2,400 tl hemen vereyim hesabına geceyim dedi. kendiside duydu bunu ben kabul etmedim. oncelik ismet'indir dedim. sonra ertegi gun akşam geldi 1,700 tl verdi bana ustunude yarın halledecem dedi. tmm dedim. şifreyi ver bana ben takılayım biraz dedi bende eski şifremi degiştim verdim şifreyi id'yi kendisine. sonra gitti bende o gun bi pazar charı actım kendime. hatta o pazar charını kasarkende sizin clandan bi mage vardı onunla beraber bir clan kurduk beraber kastık. herkezde bilirki 2 gun boyunda chara girmedim. eleman bizi 2 gun oyaladı en son ogleden sonra telefon actı. akşam geri kalan parayı getircem die. bekledim akşam oldu gelmedi telefon actım. yayladayım dedi yarın sabah halledecem peki dedim. yine kabul ettim. bana yayladayım dedi char akşam saat 10 ile 12 arası Cz'de pk'da. sonra gece saat 1 civarlarında Clandan ParadiSeM ( Abdullah ) arkadaş dediki Ts'den abi senin char clandan cıktı dedim bi pm atın neden cıkmış die. pm'si kapalı dedilker. telefon actım. telefonu kapalı. belkide 30 kes aradım mesaj attım kapalı mesajlar hala duruyor telefonumda. sonra sabahleyin beyfendi arıyor beni diyor ki itemleri yerine koy. ben savcılıga gitcem dedim git. Kİ USTUNE BASARAK SOYLUYORUM BEN CHARI BOŞALTACAK OLSAM PARADA PULDA GOZUM OLSA 2,250 DEGİLDE 2,400 TL VERENE SATARDIM HİC YOKTAN BAŞKA İLDEN ARAMIŞTI. BEN ADAMI İŞ YERİME KADAR CAGIRIYORUM MİSAFİR EDİYORUM SONRADA CHARI BOŞALTACAM AKLINIZ ALIYOR MU BUNLARI ??sonra Mersin'den Bir karakoldan Telefon geldi. Ozel Şirktte Calışıyordum. Patronu'mu aramış Ordaki Komser Tanıdıgı oldugu icin. sabahleyin karakola gittim. derdimi anlattım. bana dediki işleme koyarsam dosyanı işinden olursun. siciline eklenir. şuan tek zanlı sen gorunuyon dediler. sadece şifreyi verdigim icin. dedim usatune gidelim. ustune gidersen zaman alır. işinden olursun dedi adam. Patronum Aradı 30 Yaşına Geldin Sen Cocukmusun Dedi Bu Lafı Kalıramadım. Ben Bu Yuzden Sustum Kendini Bilmez Haddini Bilmez Arkadaşlar.. ben evliyim bakmam gereken bi ailem var işimden olmayı goz ardı edemedim. herkes bu hayatta akşam oldumu evine bir ekmek goturmek icin yaşıyor. bir duşundum 2 milyar beni oldurmez onuda umdurmaz. Hotchkiss'i aldım. ona itemler aldım aldıgım itemlerin dekontları var elimde kimden aldıgımı kime ne verdigimi herşeyi kanıtlarım. Bu zamana kadar sustum. Şuan İştende Ayrıldım. Bu Konunun Ustune Giderseniz Başta İSMET arkadaş. ve Sonrasında bu konunun acıklıgını bilmeden zart zurt olsun die yorum yapan arkadaşlar. sizide ugraştırrım. Bilginiz Olsun.. yazdıgın bu konuların cıktısını ve ksc'sini aldım. Asılsız Yorumlardan Giderim Aynı Komisere Derim Ki biz Konuyu Kapattık Sanıyorduk Ama Arkadaşın Maksadı farklıymış Bu sefer Ben şikayetci olcam der Soruşturmayı başlatırım artık kaybedecek bir İşimde Yok İSMETTTTT aYAGINI DENK AL. Bu sana Son Uyarım... __________________