Adamı neden kotuluyorsunuz o partde bende vardım. Partydeki carımı sattım ancak. Hic kimse sucsuzluğunu kanıtlamak zorunda değildir.Bana da aynı cevabı verdi ne yani adam doğru soluyosa bile yalan soylemeye ikna mı edeyim varmı bole bir dunya arkadaşlar Adam ne guzel yazmış itemi caldı demiş yani bunu kanıtlaması icin ne yapması lazım Allah aşkına. ve diğer Başkanlığı paylaştığı adamda konuya ne guzel yorum yazmış zaten. Şu konuda kanıtın K si yok onune gelen adamı karalamış. Ulan siz sanki sutten cıkmış ak kaşıksınızda. Biride yazmışki giyecek donu yok +9 raptoru nasıl aldı sanıyorsunuz yazmış. Ulan bu adam saten biz iron necki cıkarırken ustunde +8 krowaz set elindede +9 raptor vardı. Alıntı:
Gercek Mesajı Gonderen gsmregs31
puahah +3 +8 he ondan maliceli 400 vuruyo tebrikler
Alıntı:
Gercek Mesajı Gonderen llAngiell
Doğru Soyluyolar Adamlar Verdikleri Guvendikleri Adam Aldı Kactı.
Alıntı:
Gercek Mesajı Gonderen IvIaRaZz
İyi ve kotu aynı kalptedir iyi kotu kavramı yoktur, kişi sana iyi ama bana kotu olabilir. Ama insanlık aynıdır herkese aynı insandır..
Yorumlar hic bir yere dayanarak atılmıyor kac sayfa yorum yazılmış belkide o yorumların %90ı rakip oyuncualrdan gelmedir bilemiyorum ancak adamın hakkını yiyosunuz. Not: Tamamen Tarafsız adamım ben bilginize. Alıntı:
Gercek Mesajı Gonderen _M3RT_
arkadaşlar ben trcoder . siz return u ne tanıyosunuz ki hakkında konuşuyosunuz asıl karaktersizler sizsiniz tanımadığınız adam hakkında konuşup duruyorsunuz !!! o item returnoftheking e duştu ve klanda bizimle her işi yapan bize gerektiğine para verip aramiza giren hergun cepten arayip soran IIeymenbeyII isimli şahısa guvendiğimizden dolayi satmasi icin teslim edildi . verdikten 3 saat sonra soyulduğunu soyledi ve klandan cikti telefonlarımızı acmadı 1 haftadir aramamiza rağmen bugune kadar cevap vermedi . ben bugun tekrar aradım actı soyulduğunu ve calıştığını herkesin payını pazartesi vereceğini soyledi . eğer pazartesi kendisi vermezse parayı adı soyadı telefon numarası nerde yaşadığını buradan paylaşacaz. Kimsenin hakkı kimsede kalmaz siz icinizi ferah tutun herkesin payı teslim
http://www.frmtr.com/destan/5514814-...abalari-7.html __________________
IIReturnKingII Hakkında nasıl bole konuşuyorsunuz arkadaşlar? Azcık Vicdan!
Knight Online0 Mesaj
●19 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Knight Online
- IIReturnKingII Hakkında nasıl bole konuşuyorsunuz arkadaşlar? Azcık Vicdan!
-
03-10-2019, 09:04:09