Cyperda Lvl 58 Archer
Knight Online Ticaret0 Mesaj
●19 Görüntüleme
-
03-10-2019, 09:04:03Cyper Serverinda Nicki ealee Pelerinli bir alt klanda Lvl 58 archer (okcu) Elinde +7/70 iron crossbow var 82 Hp Gerisi dex rogue Uzerinde goblin fp pauldron, goblin fp pad, +7/12 dex fp helmet, +7/12 dex fp gauntlet ve +7/12 dex fp boot var 1090 attack poweri 1135 hp si 711 manneri 300 kadar klan np si var Kasasında 2 tane +7/70 mirage, 1 mp absorbed bıcağı, 1 tane +7/70 horn crossbowu var Kasada lesath ve barkirra dışındaki tum master malzemeleri ve bir cok pot vs var Archeri herkes bilir toplamda monsterlere en iyi damage veren charlardır Takas: Lvl 62+ cıplak bir charla değiştirmeyi duşunuyorum (olur ya charından sıkılan varsa) Sebep: Okul bitmiyecek gibi sanırım artık askerlik falan. Sonra reel hayat.... kısacası 62 lik bir charla 1-2 ay oynayıp oyunlarla ilişkimi kesmek istiyorum. Msn den konuşuruz ben kimliğimi falan veririm gerekirse goruntulu chat yaparız ama once charı ben alırım. Adli bir olay olmasın diye yazışmaları kaydediyorum zaten. Beni bilen bilir hic bir zaman kimseye kazık atmadım. Bu arada pass değişmiyormuş bu konu hakkında bilgi verirseniz sevinirim. __________________