DOLANDIRICILIK SAVCILIKTA KANITLI BAKINIZ (şimdi Yandın AdieuMacherie) KISA VE NET DOLANDIRILDIM Sana DESEMKİ CEP TELİN TC NUMARAN EV ADRESİN BANKA HESAPLARIN HEPSİ BENDE VAR NE DERSİN???? SANA SON 1 GUN VERİYORUM SONRA BEN SENİ BULACAGIM HERKESE SOZ VERİYORUM BENİ DOLANDIRAN ADAMIN FOTOGRAFINI CEKİP BURAYA KOYACAGIM AZİMLE NELERİN BULUNABİLECEGİNİ HERKES GORSUN....... BU KONUYU ACMA SEBEBİM Charı Dolandıran Kişiyi En fazla 2 3 gune BULACAGIMI BU ARADA İTEMLERİ GERİ VERMESİ HALİNDE Kişisel Ve yasal Olarak hic bir Sorun yaratmıyacagımı Fakat benim onu bulma durumumda başına geleceklerden sorumlu oldugunu bilmesini istiyorum dolandırıcılıgı yapan kişinin PM Sİ AdieuMacherie dir Şunları Soyliyeyim sana kardeşim Şuan Bilişim suclarındaki Polis abi bunun gibi 4 davaya baktıklarını Knight onlinedeki turk yetkililerle iletişime gececegini soyledi Sadece Benim Karekterim bilgileri ile bile o kişinin ip ler uzerinden evini veya internet cafesini bulacagını dedi) gozumun onunde savcıyı aradı...Kişiyi bulduktan sonra Evine gidilecegi ve kendisinin bilgisayarı ile birlikte karakolda gozaltına alınacagını dedi HA BİR ADAMIN TELEFONUNU CALMISSIN HA OYUNDA BİR ADAMI SOYMUSSUN BUNLAR AYNI ŞEYLER BUYRUN KANıT Bu arada DragNell de polis Sert kayaya carptın.... (Not Kişisel bilgiler kapatılmıştır) __________________