Evet arkadaşlar bugun ifşaalarımıza devam ediyoruz bu biraz ufak ama emin olun ki buyuklerini sona sakladım zaman buldukca ilgilenip paylaşımlarda bulunmaya devam edeceğim olay VOL 10 a kadar gidecek.Olay şu yayınlardan veya ses kayıtlarını takip eden insanlar anlayacaklardır RusselAestBrook Anıl Ruzgar Karayel adlı arkadaş ben italianoya sovmedim , size paranız verildi kiralık katil gorevi yaptırıldı , ben ana bacı sovduğum adamla iş yapmam diye yalanlarını ifşaa eden bir olay.Anlaşmalı olarak İtaliano clanına ' gelip vurmazsanız salarım sizi arkada keserler kastırmazlar gel vur bir an once oyunu bırakacaklar zaten ' diye kandırmasıyla bu İtaliano clanına zamanında ana bacı sovduğu adamlarla iş yaptı. Bu insanlara ana bacı sovme konusunda SYNTHESIS clanının bir cok uyeside var şuanda birlikteler.Bu olaya en cok soven Strategy clanınıda dahil ediyorlar.Her neyse dunde yayınımızda davet olan THEKRO Ahmed isimli arkadaşın samimiyetine guvenerek bu konu altında dunku konuşmaları bize ayip olmuyor mu dediği konuyu yazmasını rica ediyorum.İtaliano clanı icinde buradan herkesin onunde soyluyorum sizle işimiz bitti.Vurduk 1 ay kastırmadık olan sinirimiz olan ofkemizi kustuk bu saatten sonra ne yapmak istiyorsanız yapabilirsiniz kırmızı defterimizden sildik sizi herkes yolunu bahtını actık edebilir. Herkese iyi forumlar NOT: Bu konuşmanın OKC clan başkanının , RusselAestBrook Anıl Ruzgar Karayel adlı arkadaşın ve ittifak dahilinde bulunan bir cok arkadaşın İtaliano clanına ana avrat sovdukleri ses kayıtlarını ileriki vollerimde toplu şekilde atacağım. Olay şu ana avrat sovup yan yana oynamak ? Kufurlerin bir kısmınıda harf olarak sildim sırıtmasın diye herhalde o kufurleri anlayamayacak kimse kalmamıştır diye duşunuyorum ? [IMG][/IMG] [IMG][/IMG] __________________