HUMAN KRAL ADAYI Eque
Knight Online0 Mesaj
●21 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Knight Online
- HUMAN KRAL ADAYI Eque
-
03-10-2019, 09:02:00Oncelikle herkese iyi forumlar arkadaşlar Mart ayı secimlerinde ERGENEKON clanından kral adayıyım Herkesin desteğini beklerim Surekli online bi krallık icin oylarınızı bekliyorum , secilirsem farmer arkadaşlara hergun pot parasında ve diğer ihtiyaclarında destek olacağım , exp slotlarına genie yardımı yapılacaktır . Bos eventte yapılacaktır .( Bf den Bf ye oyuna girmiyoruz , bf veya herhangi bir farmla alakamızda yoktur , farmer clan değiliz .), hergece aktif pk dayız . Hergece Cz de adam kesme eventi yapılcaktır . Farm slotlarında human arkadaşlarımıza yardımcı oluncaktır.Herturlu karusa kafa atacağız Herturlu Quest ve vb gorevlerde yardımcı olunacaktır. Savaşlardada daha baskın bi ırk olmamız icin oylarınıza talibim . Bu oyunu 10 senedir oynuyorum, son 5 Senedir destan da aynı charla oynamaktayım , hic bi zaman ırk basmadım . hep humandım İsmim mertcan Tanıyanlar tanır Tanımayanlarlada tanışmak dileğiyle , pm atıp ts mize gelebilirsiniz Desteklerinizi bekliyorum iyi forumlar , iyi oyunlar __________________