Caps Alamadım Diyologu Aynen Yazıyorum Arkadaşlar : (+7 Rogue Chitin Dexli 9m den Satarkenn... X : S.a Ben : ve A.s X : Kartdeş Rogue Chitine Ne İstersin Ben : Yazmıyo mu Ne İstediğim? X : İtem Olarak Dedim Ben : Ne Verebilirsin X : 6 Tane +8 Maul Veriyim Sen Priestsin...+9 Yaptın mı Kimse Duramaz Onunde Ben : Cok etkileyici bi teklif. X : Ya da dur vazgectim kazık yiyorum oyle Ben : Bence de bi kere daha duşun seni kazıklamak istemıyorum X : Tamam 8.5m ye Alıyım... Ben : Tamam gel X : Tamam Ben : nerdesin ? ( Failed to connect for a private chat ) 10 dk sonra... X : Kardeş Satmıyacak mısın itemi ? Ben : Dc oldun herhalde koydum pazara gelmedin başkası aldı... X : Kactan Sattın ? Ben : 8.5m ye istedin ya kardeşim dalga mı geciyorsun ? X : Evet tamam ozur dilerim Sattıgın kişinin pm sini veriri misin Ben : LadyResistance ( Aslında bu benim ) X : Kardeş pm Atamıyorum ben bu Adama Neden ? ( Benim Pm acık benle Konusuyor Hala Farketmedi ) Ben : Bi Relog at duzelir... X : Haklısın...Sen Adamı oyala uyumasın ondan alıcam o itemi. ben relog... Ben : Merak Etme Cabuk Hadi... Relog o Relog Bi Daha Gelmedi Kendimi uyumamak icin daha ne kadar oyalayabilirim bilmiyorum
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Knight Online
- Maradondaki İlginc Bir Pazarlık