Otp Li Char Nasıl Soyulur Nasıl Onlem Alırım ? Karakteri Kurtarma Gir İceri.
Knight Online0 Mesaj
●17 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Knight Online
- Otp Li Char Nasıl Soyulur Nasıl Onlem Alırım ? Karakteri Kurtarma Gir İceri.
-
03-10-2019, 08:55:08Merhaba arkadaşlar oncelikle bir cok arkadaşımızın soyulduğunu gordum Az da Olsa yardım etmek icin konu acmaya karar verdim . Servera yaklaşık 1 ay once basladım bilgisayar programlarından anlıyorum Otp Li Char Nasıl Soyulur ? Arkadaşlar istediğiniz kadar sadece knight yuklu olsun pc nizde malesef karakter soyula biliyor. bunu nasıl yapıyolar ? Telefonlarınızda yuklu olan Otp Uygulamaları Bir Programdır Program Her 35 saniyede kendisine yenilemektedir. Telefonunuzda Wifi Uygulaması varsa genelikle virusu burdan kapmaktadır illa bişey indirmenize gerek yok izlediğiniz videolar veya girdiniz siteler vb . virus kapmışşsa kucuk caplı viruslerdir genellikle bir virus koruması cok sağlam olmadığı surece malesef virusu tesbit edememektedir . Burdan Sonra Sistem Nasıl İşliyo ? sizin telefonunuzda bir uygulama kurarken izin almak istiyor ? diye bi secenek gormektesiniz buraya yerleştirilmiş olan trojenlerdir genellikle profosyoneller ise ole bir trojen hazırlıyolarki siz farkında olmadan telefonunzun otp programına erişebiliyor genellikle ilk 2 kod olusur bunlardan 3 kodu ise sizin programınızın urettiği koddur kesinlikle bu şekilde hesabınıza kolayca otp engelini ortadan kaldırıyor.. karakteri nasıl ustune alabiliyor bu adamlar ? id şifrelere nasıl erişe biliyorlar ? gmail hotmail hesaplarınıza genellikle pc lerinizde ulaşabilirler youtube videolarıınız bilgileriyle vb. değistirme aşamaları daha trajedidir malesef nttgame ticket yoluyla gmail hesabınızı yolluyolar şifreyi hatırlamadığını soyluyor burayı kısa kesiyorum telefon numarasına direk onay kodu yaratıyor ve boylece gmail yoluyla erişim sağlanıyor ... Nasıl Onlem Alırım Ve Karakterimi Kurtarabilirim? Arkadaşlar Pc Nizde yuklemiş oldunuz otp uygulamaları oncelikle bos bi uygulama olmus oluyor malasef cunku pc nize virus yemişseniz otamatik olarak o zaten sizin ne yaptınızı ordan gorebiliyor burayı atlıyorum Telefonların Wifi ayarlarında İp guncellemeleri vardır Bunu Otomatik Olarak Ayarlamanız gerekmektir cnku sabit ip te hack yeme ihtimaliniz daha yuksek oluyor bilmediniz sitelere uygulamalara girmemelisiniz Wifiyi acıkcası pek kullanmamanızı tavsiye ediyorum . Bu Şekilde SOYULMA İHTİMALİNİ DAHA AZA İNDİRMİŞ OLUCAKSINIZ... Karakteri geri alma işleminiz ise karakteriniz hangi gun saat kacta ve sizin online oldunuz saatleri yazarak Ve Ayrıca Cevap Alabilmeniz Acısından BUnları yazarken Dilekce yazar gibi yazmanız gerekir . 3 4 gun icerisinde cevap gelmektedir almış oldunuz premium cash vb kodlarınıda atarak bu işlemi yapmanız gerekmektedir hala bi donus yapılmadıysa bana ozelden ulaşabilirler arkadaşlar orda daha ayrıntılı bi şekilde anlatabilirim.. Az Da Olsa Yardım edebildisem ne mutlu bana Cok Yazı Yazdım K.bakmayın artık. KİMSENİN AHI KİMSEDE KALMAZ SADECE BU DUNYAYI DUŞUNENLERE BAKMAM BİLE SADECE ACIRIM ImllAnnAll Yakında Sizlerle... __________________