Oncelikle sacma sitemimle ilgili bir konu olucak ona gore okumanızı tavsiye ediyorum . 4 yıl aradan sonra destan serverinde başladım cidden ortamı olsun kişilerin yaş ortalamı olsun cok guzel bir server pk icin vede baya kalabalık . Dedim aga bu serverda oynanır cash falan cekıyomusuz tabi pazar icin cekelim dedik nolucak la 13 lira hazır cekicez madem bide 2 gb asılalımda 3-5 pazar yapar yolumuzu buluruz dedim demez olaydım .. abi destan 1re giriyorum maradona geciyorum shard alıcam misal bus alıcam adam buya 2.550m kurmus agacım sen onu satıcan zaten max 2.600e 50 k icin değermi okadar bilgisayarını acık bırakmaya :/ bence değmez . pazar acaip kalabalık aradığın itemi cok rahat buluyorsun iyi guzelde e ben napcam aga 2 gb butcemle 3 gundur debeleniyorum 100m kasmışım 100 m la 3 gunde dalga gecermiş gibi sırf bu satış fiyatına yakın buy kuranlar yuzunden dedim bari 2de takılayım kimse olmaz cok pazarda dedim harbidende kimsecikler yok bi ben pazar yapıyom bide yanımda şimdi cıplak bi eleman var ii falan alıyo takılıyoz oyle ben napıcam bilmiyorum bu serverda nasıl para kasıcam daha dun falandı yanlış hatırlamıyosam max 2 gun onceydi 25mden shard alıp 40 45 e satıyolarda bugun baktım 45m ye buy shard kurmuş sevgili arkadaşımız.. neyse arkadaşlar niye yazdım bende bilmiyorum oyle icimi dokmek istedim diğer uyeliğimde banlanmış forumda bu nickle falan arada gorursunuz beni buralarda yakınırken herkese gunaydın hayırlı gunler diliyorum __________________