lSmokeWeed | Kaldığımız yerden devam ...
Knight Online0 Mesaj
●20 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Knight Online
- lSmokeWeed | Kaldığımız yerden devam ...
-
03-10-2019, 08:51:46Merhaba arkadaşlar, Eski RoyaLs clan başkanı olaraktan bir coğunuz hatırlar beni. Ne yazık ki ucuzu bir TBL gecmişinden dolayı Clan 'ı patlatıp oyunu bırakmıştım. 2 ay gibi bir surec itibari ile ara vermiş olduğum Destan sunucusuna donmeye karar verdim. Sadece ve sadece Onur ile yani HanımJamadaRIGetir ile başlamış bulunmaktayım. Zaten değerli DoggyStyle uyeleri de kendisini tanımaktadır. Daha temiz, daha legal, daha duzgun bir başlangıc olması nedeni ile Onur ile başlamış bulunmaktayım. İleriki zamanlar ne gosterir, nerede oluruz tabi bilemeyeceğim fakat şuan icin karakter yapım aşaması ile ilgilenilecektir. Tahminen ilk 1 ay kadar bir sure zarfı boyunca PK icin aktif olamıyacağım maddi sebeplerden dolayı. Ama emin olabilirsiniz ki en kısa surede aranıza katılacağım. Bir onceki karakter dizilimden biraz daha vasat bir dizilim olacak ama yeterli olacağını duşunuyorum. Az cok forumu inceleme fırsatım oldu ve şunu gozlemledim; oldukca hatta azımsanmayacak şekilde TBL kullanımı artmış ne yazık ki. Eski ben olarak yine sonuna kadar bu tur illegal aktivitelere karşı aynı tavırları sergileyeceğime hic şupheniz olmasın. Gerek KSC, gerek video, gerekse oyun yetkilileri ile irtibata gecme acısından elimden geleni ardıma koymayacağıma emin olabilirsiniz! Saygılarımla lSmokeWeed __________________